ogromna dilema

"Srce joj je slomljeno..." Sukob Kejt Midlton i Vilijama u jeku njene borbe protiv raka – i čik pogodite ko je pobedio

0

Princ i princeza od Velsa navodno imaju veliko neslaganje u ovom periodu koji je težak za celu porodicu, a tiče se njihovog najstarijeg deteta Džordža

Princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojama
Princ Vilijam i Kejt Midlton na balkonu Bakingemske palate tokom Pozdrava bojamafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, prolazi kroz najteži period u životu, nakon što joj je početkom godine otkriven rak, a već mesecima je posvećena lečenju i odmoru, te se povukla iz javnog života.


Izuzetak je napravila samo na Pozdravu bojama u junu, kada se vratila pred oči sveta posle šest i po meseci pauze, a trenutno se spekuliše hoćemo li je videti na ženskom i muškom finalu Vimbldona, turnira čija je ona pokroviteljka godinama.


Dok prolazi kroz iscrpljujuće hemioterapije, princeza od Velsa navodno ima i druge probleme, a InTouch Weekly piše da je najnoviji – sukob sa suprugom princem Vilijamom.

Izvor iz Palate je, naime, izjavio da je Kejt slomljeno srce zbog svađe sa suprugom u vezi sa izborom škole koju će pohađati njihovo najstarije dete princ Džordž, budući kralj Velike Britanije.

 

Princ Vilijam i Kejt Midlton zajedno imaju troje dece
Princ Vilijam i Kejt Midlton zajedno imaju troje decefoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Princ Vilijam je, tvrdi list, planirao da pošalje naslednika u školu koju su pohađali njegov brat princ Hari i on. U pitanju je koledž Iton, jedan od najprestižnijih na Ostrvu, a Kejt Midlton navodno ne želi da Džordž pohađa školu namenjenu samo dečacima i u tome je bila nepokolebljiva.


Prema rečima anonimnog izvora, Kejt je protiv toga jer je bila "užasno maltretirana u svom prvom internatu" i "ne može da podnese pomisao da će Džordž to doživljavati".


Kako se ranije pisalo, princeza od Velsa je pohađala internat u Berkširu iz kog se ispirisala usred polugodišta zbog vršnjačkog nasilja koje je trpela, a tada je prešla u koledž Marlboro.

 

Kejt Midlton i princ Vilijam imaju nesuglasice o tome gde njihov sin princ Džordž treba da nastavi školovanje.
Kejt Midlton i princ Vilijam imaju nesuglasice o tome gde njihov sin princ Džordž treba da nastavi školovanje.foto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slanje Džordža u tako uštogljenu intituaciju za više slojeve je protivno svim njihovim naporima da modernizuju monarhiju – kaže neimenovani izvor.


On otkriva i da je pitanje prinčevog obrazovanja dovelo do dugih rasprava između Vilijama i Kejt, u kojima je navodno princ od Velsa pobedio i njegova supruga je popustila.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker