već je otpisali?

Pronašli joj zamenu: Ukoliko se Kejt Midlton uskoro ne pojavi, jedna osoba će preuzeti njenu ulogu – evo o kome je reč

1

Planovi Kejt Midlton za ovu godinu ostaju nepoznati

Da li će se Kejt Midlton pojaviti na Vimbldonu?
Da li će se Kejt Midlton pojaviti na Vimbldonu?foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kao pokroviteljka "Sveengleskog kluba za tenis na travi i kroket" princeza od Velsa Kejt Midlton sada već tradicionalno svake godine uručuje trofeje vimbldonskim pobednicima.

 

Kako je supruga princa Vilijama trenutno posvećena preventivnim hemoterapijama usled borbe sa karcinomom, postavlja se pitanje da li će se i ove godine pojaviti na svečanoj ceremoniji uručenja nagrada.

 

Njeno prisustvo na tribinama Vimbldona tokom dosadašnjih mečeva je izostalo, a sada je otkriveno i ko bi potencijalno mogao da je zameni ukoliko odluči da ne prisustvuje finalnim igrama.

 

Iako planovi princeze od Velsa za ostatak godine još uvek nisu precizirani, jedan od najprestižnijih teniskih turnira našao je zamenu dostojnu Midltonove u slučaju da se pokroviteljka Sveengleskog kluba ipak ne pojavi na uručenju trofeja.

 

Kako je The Telegraph 08. jula izvestio,vojvotkinja od Gločestera Brižit mogla bi se naći u počasnoj ulozi prezentovanja pehara po završetku finala Vimbldona ovog vikenda. 

Kejt Midlton i Novak Đoković
Kejt Midlton i Novak Đokovićfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Inače, titulu pokroviteljke prestižnog sportskog kluba Kejt Midlton dobila je 2016. godine od pokojne kraljice Elizabete II.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Svake godine prilikom ceremonije uručenja trofeja princeza od Velsa na reveru nosi bedž prošaran tamnozelenom i ljubičastom nijansom – u pitanju su boje koje su zaštitni znak vimbldonskog turnira.

Vojvotkinja od Gločestera
Vojvotkinja od Gločestera foto: Stephen Lock / i-Images / Eyevine / Profimedia

Ostaje da vidimo da li će vojvotkinja Brižit, ukoliko zameni Midltonovu, svojim izdanjem biti dostojna uloge koja joj je nesrećnim spletom okolnosti poverena.

Brižit je veliki fan tenisa i redovno prati Vimbldon
Brižit je veliki fan tenisa i redovno prati Vimbldonfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Brižit (78) udata je za najbližeg rođaka pokojne kraljice – vojvodu od Gločestera. Baš kao i snaha kralja Čarlsa III, vojvotkinja je veliki fan "belog sporta" i već 25 godina je počasni član "Udruženja tenisa na travi", a tokom ovogodišnjeg Vimbldona na tribinama se pojavila dva puta.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

 

makonda-tracker