sad je jasno

Novi izveštaj konačno objasnio: Otkriveno zašto je boravak princeze Kejt Midlton u bolnici bio obavijen VELOM MISTERIJE

0

Poslednjih nekoliko meseci životi članova kraljevske porodice su se okrenuli naopačke, a Kejt je neprestano u centru pažnje javnosti, iako je to ono što u ovom trenutku najmanje želi.

KEJT NIJE ŽELELA DA TRAUMATIZUJE DECU DOLASKOM U BOLNICU
KEJT NIJE ŽELELA DA TRAUMATIZUJE DECU DOLASKOM U BOLNICU foto: EPA-EFE/DAVE HUNT

Britanska kraljevska porodica prolazi kroz jedan veoma težak i buran period, protkan dešavanjima koja su je stavili u žižu interesovanja medija. Nakon što je saopšteno da kralj Čarls boluje od raka saznali smo da je ista bolest zadesila i princezu od Velsa.

 

Umesto da troši energiju na objašnjavanje sa medijima Kejt je odlučila da se potpuno povuče sa javne scene i posveti se oporavku od operacije, ali i lečenju kojem je podvrgnuta jer joj je otkrivena za sada nepoznata vrsta raka.

 

Boravak Kejt Midlton u bolnici bio je obavijen velom tajne, princeze nigde nije bilo, a poznato je da tokom tri nedelje koje je provela u bolničkoj postelji nije imala kontakt čak ni sa svojom decom.

Mnogi su se pitali zašto je to tako? Zar princezi ne bi prijalo da vidi decu? Najnoviji izveštaj Kejti Nikol iz Vaniti Faira daje neke od ključnih odgovora koji interesuju čitavu javnost mnogo šire od granica same Britanije. 

 

U svojim izveštajima Nikol navodi da je sve urađeno namerno i da princeza „nije želela da je njena deca vide u pidžami, dok je priključenu na monitore i cevi”.

 

Umesto toga, „svakodnevno se zadovoljila video pozivima kući“.

KEJT SE NEDAVNO PONOVO POJAVILA U JAVNOSTI
KEJT SE NEDAVNO PONOVO POJAVILA U JAVNOSTIfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Dakle, Kejt zapravo nije želela da dodatno traumatizuje decu, pa je rešila da im da uvid u to da je sve ok, tako što će im se javiti preko neke od aplikacija, u trenutku kada se oseća i izgleda dobro.

 

- Stvari su bile toliko normalne kod kuće da je Džordž igrao ragbi meč protiv druge škole dok je Kejt bila hospitalizovana - rekao je njihov porodični prijatelj.

 

Nakon operacije usledila je bitka za život, terapije, lekovi, mirovanje, ali je tokom tog perioda Kejt bila u svom domu, potpuno izolovana od spoljašnjeg sveta kako bi mogla da se potpuno posveti lečenju i oporavku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Skandal na krunisanju kralja Čarlsa

 

makonda-tracker