očaravajuća

Ko je lepotica koja je u Londonu bodrila Novaka Đokovića? Osvojila je srce milijardera kojeg je ljubila Ana Ivanović

0

Tribine na Vimbldonu juče su krasile mnoge lepe žene, ali jedna je posebno privukla pažnju 

foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Od kako je počeo veliki teniski turnir Vimbldon zvezde sa svetske scene lagano pristižu u London, kako bi uživale u sjajnim mečevima, ali i pažnji medija koji pomno prate ko će se sve ove godine naći na tribinama.

 

Veliku pažnju kao i uvek privukao je Dejvid Bekam koji turnir već tradicionalno prati sa svojom majkom, o kojoj svake godine bruje britanski mediji.

 

Na tribinama se juče osim Bekama našla i lepotica koja je i te kako poznata u javnosti, ne samo zbog svoje lepote već i zato što je uspela da osvoji srce milijardera kojeg je pre nje ljubila naša teniserka Ana Ivanović.

U pitanju je Ingu Stilitano, supruga Italijana Marka Stilitana, koji je Novakov dobar prijatelj i neko ko tenisku karijeru našeg Noleta prati već godinama.

 

I dok je Mark uživao u sjajnoj atmosferi pred početak meča lepa Ingu je odlučila da popravi šminku, nanela je nonšalantno ruž na usne, na sred tribina, što su uhvatile kamere, pa je fotografija brzo našla svoj put do medija.

INGU STILITANO JE SUPRUGA POZNATOG MILIJARDERA
INGU STILITANO JE SUPRUGA POZNATOG MILIJARDERA foto: RTS printskrin

Ingu je ruska manekenka, a javnost je o njoj dosta pisala nakon što se saznalo da je u vezi sa Markom. Njih dvoje su bili dugo u emotivnoj vezi, a onda su svoju zajednicu upotpunili sa dvoje dece. Njih dvoje već godinama uživaju u skladnom braku, a retko ko zna da je pre Ingu Marka ljubila naša teniserka Ana Ivanović. 

 

Budući da su Ana i Novak u to vreme bili veoma bliski mediji su pisali da je upravo Nole upoznao našu teniserku i milijardera. Ipak, čini se da nisu bili na istim talasnim dužinama, ali je zato naišla Ingu koja je Marka učinila ponosnim ocem i glavom porodice.

 

Bonus video:

Jelena Đoković zaigrala tenis

 

makonda-tracker