hit 2024.

Slaže se uz (bukvalno) sve! Omiljena boja Ane Ivanović ovog leta je ultramoderna i siguran način da ukradete sve poglede

2

Srpska sportistkinja najčešće proteklih nedelja nosi boju kojoj se ne okrećemo tako često, što je pomalo nepravedno – ona je jedan od najlepših modnih začina svakog garderobera u letnjoj sezoni!

Ana Ivanović spada u najbolje odevene Srpkinje
Ana Ivanović spada u najbolje odevene Srpkinjefoto: Printscreen/Instagram/anaivanovic

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović uživa u čarima lepog vremena i sunčanih dana na misterioznoj lokaciji na kojoj odmara i nedavno je na Instagramu istakla da je "tako spremna za leto", a juče je podelila fotografiju za koju je pozirala na plaži.


Tom prilikom je odabrala boju u kojoj je ubedljivo najčešće viđamo od početka letnje sezone i koju je nosila u raznim varijantama i prilikama, a modni znalci kažu da je jedna od onih koje će obeležiti 2024, a naročito leto!


Ana se opredelila za jednostavan bikini žute boje, koji je kombinovala s belom bucket kapom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Nešto pre toga, videli smo je u žutoj košulji, i to nijansu koja je izazvala pravu pomamu među dizajnerima, boje putera. Nju je ponela s majicom na pruge i farmerkama širokih nogavica, u spoju s belim patikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Dok je još iščekivala da nam leto i kalendarski stigne, Ana je pokazala jednu svoju laganu končanu žutu haljinu, jednostavan model koji pada pored tela i ima ukrštene trake preko golih leđa, uz decentan šlic sa strane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Ipak, najlepše Anino žuto izdanje ove sezone je razigrana mini-haljina kratkih rukava koju potpisuje Zimmerman, šik model boje limuna s kratkim puf-rukavima i A-kroja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)


Žuta boja je među vodećim trendovima 2024.


Jedna od potcenjenijih i često nepravedno zanemarenih boja nesumnjivo je žuta, koja je najjednostavniji način da unesete zračak sunca u svoj stil, što je posebno pogodno tokom leta!

Ova boja je sinonim za proleće i leto, podseća nas na maslačke, lale i bele rade koje cvetaju u prvim danima kada nosimo laganiju i lepršavu odeću, a automatski privlači pogled bez obzira na to nosite li potpuno žutu odeću ili ovu boju imate samo na detaljima.

 

Ne čudi što je žuto bilo izbor Ane Ivanović Švajnštajfer i u martu, na žurki magazina Vanity Fair nakon ovogodišnje dodele Oskara!

1 / 5 Foto: JC Olivera / Getty images / Profimedia

Vrlo je pogodna za kombinovanje i slaže se uz baš sve ostale boje, a dostupna je u brojnim nijansama.

 

Što se tiče konkretno 2024, još početkom godine je najavljeno da će u sezoni proleće/leto najdominantnija biti, vrlo neutralna, boja putera, koju smo videli na revijama brendova Sandy Liang, Molly Goddard, Anna Sui, Paloma Wool, Phillip Lim...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bérénice 🌞 (@bbcvl)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ana Ivanović ponovo na terenu

 

makonda-tracker