SVI SU U NEIZVESNOSTI

Ko će dodeliti trofeje ako Kejt ne dođe na Vimbldon? Princeza dala SKRIVENI ZNAK koji su samo retki primetili

0

Nakon 6 meseci ponovo smo videli Kejt u javnosti, a jedna njena rečenica dala je nadu obožavaocima da bi mogla da se pojavi i na Vimbldonu 

SVI OČEKUJU DA ĆE SE KEJT POJAVITI NA VIMBLDONU
SVI OČEKUJU DA ĆE SE KEJT POJAVITI NA VIMBLDONUfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon duge pauze tokom koje se nije oglašavala niti pojavljivala u javnosti Kejt je konačno svim svojim vernim obožavaocima dala priliku da je vide na ceremoniji "Pozdrav bojama" koja je ogranizovana u čast kralja Čarls III.

 

Tom prilikom, kažu stručnjaci, Kejt je kroz jednu rečenicu uspela da pošalje poruku kojoj je nagovestila da bismo mogli da je ponovo vidimo i na Vimbldonu.

 

Ona je u junu objasnila da se još uvek leči i da stvari idu nekim svojim tokom, da je dobro, ali da još uvek nije onako kako bi trebalo da bude. Budući da Kejt obožava tenis i da Vimbldon godinama nije propuštala mnogi se nadaju da će tu tradiciju nastaviti i ove godine.

Kejt je rekla da se nada da će se „ispratiti još nekoliko javnih angažmana tokom leta“, pa su mnogi pomislili da se ovo odnosi upravo na Vimbldon.


Da podsetimo, Kejt (42) se povukla iz javnosti nakon operacije abdomena u januaru, nakon čega smo saznali da ima karcinom i da će biti podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

 

Budući da Kensingtonska palata nije potvrdila da će princeza prisustvovati Vimbldonu, mnogi se nadaju da će se to ipak dogoditi. 

 

KEJT DODELJUJE TROFEJE NA VIMBLDONU
KEJT DODELJUJE TROFEJE NA VIMBLDONUfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt sada već radicionalno uručuje trofeje šampionu Vimbldona. a predsednica Ol Engleskog kluba Debi Dževans objasnila je da su oni "fleksibilni" oko toga ko će učestvovati u uručenju trofeja iako bi voleli da to bude princeza razumeće ako to ne bude moguće.

 

- Nadamo se da će princeza od Velsa moći da uruči trofeje kao pokrovitelj kluba, ali njeno zdravlje i oporavak su prioritet - rekla Debi za Telegraph Sport.

 

Ovaj teniski turnir počeo je da okuplja pasionirane ljubitelje ovog sporta, a da li će i Kejt biti među njima ostaje nam da vidimo u danima koji slede. 

 

KEJT OBOŽAVA TENIS OD MALIH NOGU
KEJT OBOŽAVA TENIS OD MALIH NOGUfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Kejt je strastveni ljubitelj tenisa


Kejtina ljubav prema tenisu potiče iz detinjstva i Vimbldon je propustila samo jednom - 2013. godine kada je bila trudna sa princom Džordžom.

 

Princezini roditelji, Kerol i Majkl Midlton, i njena mlađa braća i sestre, Pipa i Džejms, takođe su veliki ljubitelji tenisa i svi su godinama pratili Kejt u kraljevskoj loži.

 

Kejt takođe voli da igra tenis i navodno je ranije uzimala privatne časove u privatnom klubu Hurlingem. Midltonovi su veoma bliski sa švajcarskom zvezdom Rodžerom Federerom.

KEJT SE JOŠ OPORAVLJA, SVI NESTRPLJIVI DA JE VIDE PONOVO U JAVNOSTI
KEJT SE JOŠ OPORAVLJA, SVI NESTRPLJIVI DA JE VIDE PONOVO U JAVNOSTIfoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Mladi članovi kraljevske porodice jasno dele Vilijamovu i Kejtinu strast prema sportu, kao što su pokazale njihove reakcije na turnirima prethodnih godina.

 

Ovaj teniski turnir počeo je da okuplja pasionirane ljubitelje ovog sporta, a da li će i Kejt biti među njima ostaje nam da vidimo u danima koji slede.

 

 

makonda-tracker