prava dama

Kako izgleda majka Dejvida Bekama? Udobno se smestila pored sina i uživa u trenutku koji se Viktoriji neće svideti

0

Iako joj je sin veoma poznat ona se retko kad s njim pojavljuje u javnosti, a reklo bi se da joj baš prija njegova popularnost 

BEKAM UŽIVA SA MAJKOM NA VIMBLDONU
BEKAM UŽIVA SA MAJKOM NA VIMBLDONUfoto: James Veysey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuveni sportista Dejvid Bekam ne propušta Vimbldon ni po koju cenu. Ipak, njegova supruga se ređe može videti na tribinama, a kad ona nije pored supruga tu je niko drugi do - njegova majka.

 

Prvi dan takmičenja Bekam je sa tribina pratio sa Sandrom Vest, koja sada ima 75 godina, ali je to ne  sprečava da i dalje bude veoma aktivna i da sina prati na onim događajima koji su Viktoriji manje zanimljivi.

 

Njih dvoje  su se udobno smestili u kraljevsku ložu odakle su pratili teniske mečeve, a ono što su mnogi primetili jeste činjenica da je Sandra ovog puta bila nešto manje fokusirana na igru.

Kako su mediji preneli, ona je sve vreme zevala, bila je odsutna i zamišljena, a mnogima se činilo da će u svakom trenutku zaspati. 

 

- David i njegova majka se trude da idu na mečeve svake godine. Jako su bliski, imaju poseban odnos i oboje uživaju u tenisu - rekao je ranije izvor za Daily Mail.

 

MAJKA DEJVIDA BEKAMA UŽIVA U PAŽNJI KOJU PRIVLAČI NJEN SIN
MAJKA DEJVIDA BEKAMA UŽIVA U PAŽNJI KOJU PRIVLAČI NJEN SINfoto: John Walton / PA Images / Profimedia

 

Bekam je bio odlično raspoložen i nije skidao osmeh sa lica, a mnoge obožavateljke su prišle da ga pitaju da se fotografišu na šta je on odmah pristao. 

DEJVID BEKAM SA OBOŽAVATELJKAMA
DEJVID BEKAM SA OBOŽAVATELJKAMA foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za to vreme njegova majka je bila oduševljena time što ga lepe žene saleću na sve strane, pa ni jednog trenutka nije skidala osmeh sa lica. Iako je navikla na njegovu popularnost čini se da joj se veoma dopada to što dame i dalje žude za njenim sinom.

 

Njoj se sviđa, ali da li će se svideti Viktoriji?

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Bruklin Bekam i Nikola  Pelc idu u restoran 

 

 

 

makonda-tracker