veličanstvena

Čudesna, ženstvena & laska figuri: Haljina slavne Srpkinje koju je Kejt Midlton nosila na Vimbldonu je MALO REMEK-DELO

0

Romantična kreacija koju je princeza od Velsa nosila dvaput za kratko vreme jedno je od njenih najupečatljivijih modnih izdanja do danas.

Kejt Midlton na ženskom finalu Vimbldona 2022. godine
Kejt Midlton na ženskom finalu Vimbldona 2022. godinefoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Vimbldon, najstariji teniski turnir na svetu, zvanično je počeo i dok se svi pitaju hoće li trofej ponovo otići u ruke Novaka Đokovića, najboljeg tenisera u istoriji ovog sporta, drugo najčešće pitanje nema veze s tenisom.


Mnogi se pitaju hoće li turnir čija je ona pokroviteljka biti prilika da ponovo vidimo Kejt Midlton, princezu od Velsa, koja je odsustvovala iz javnosti šest i po meseci i nedavno se pojavila na Pozdravu bojama, zvaničnom obeležavanju rođendana britanskog monarha.


Vimbldon nam obično da je situacije da inače odmerenu i rezervisanu suprugu princa Vilijama vidimo kako vatreno navija (za Alkaraza i Federera protiv Novaka – nismo joj oprostili) i opušteno ćaska o sportu, jednoj od svojih omiljenih tema, a sve prati njen prepoznatljivi damski stil.

1 / 7 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Nosila je Kejt Midlton na Vimbldonu mnogo nezaboravnih letnjih izdanja, a jednim od najlepših smatra se žuta haljina koju je 2022. godine nosila na ženskom finalu.

U pitanju je kreacija s potpisom Roksande Ilinčić, srpsko-engleske kreatorke koja važi za jednu od najvećih umetnica u svetu današnje mode.

 

Kejt Midlton na Vimbldonu 2022. godine
Kejt Midlton na Vimbldonu 2022. godinefoto: EPA-EFE/KIERAN GALVIN

To je bila druga situacija u kojoj smo princezu videli u ovoj toaleti, koju je prethodno nosila prilikom posete Jamajci, samo četiri meseca ranije. Reč je o haljini nazvanoj Briggite modne kuće ROKSANDA, čija cena iznosi vrtoglavih 198.000 dinara.


Gornji deo ove kreacije je dijagonalno nabran, ali ipak dovoljno pripijen da ističe figuru, a potom se u predelu struka haljina širi i vrlo je laskava za svaki tip građe. Njenoj ljupkosti posebno doprinose efektna mašna na jednoj strani grudi i kratki rukava, kao i bogata i upadljiva suknja midi-dužine.

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Izrađena je od dvostrukog krepa i ima svilenu postavu, što koraku daje gracioznost i ženstvenost, a čitav dizajn je veoma otmen i jednostavno stvoren za princeze.


Nešto ranije, u svetloroze varijanti ove toalete videli smo glumicu Dženifer Garner, koja ju je ponela u televizijskoj emisiji.

 

Dženifer Garner ima pink verziju haljine Roksande Ilinčić koju je nosila Kejt Midlton
Dženifer Garner ima pink verziju haljine Roksande Ilinčić koju je nosila Kejt Midltonfoto: Youtube Printscreen

Zanimljivo je, inače, da je da Kejt Midlton, koja važi za najpoznatiju ljubiteljku rada Roksande Ilinčić, nosila njenu haljinu Ryedale tri puta i da je, takođe, u pitanju model jarkožute boje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker