zanimljivo!

"UPOZORILI su nas..." Kako je ZAISTA izgledalo viđanje Vilijama i dece s Tejlor Svift?

0

Princ Vilijam je 42. rođendan proveo s decom na koncertu Tejlor Svift, a njen momak je otkrio kako je to zaista izgledalo.

Tejlor Svift i njen dečko Trevis Kelsi sa Vilijamom, Džordžom i Šarloz
Tejlor Svift i njen dečko Trevis Kelsi sa Vilijamom, Džordžom i Šarlozfoto: taylorswit/Instagram

Nedavno su se princ Vilijam i njegova deca, Šarlot i Džordž, fotografisali s Tejlor Svift nakon njenog koncerta na stadionu Vembli.

 

Taj selfi je brzo obišao svet, dok su na drugom i sa njenim momkom, sportistom Trevisom Kelsijem. Već danima se nagađa o pozadini tog viralnog selfija, te se saznalo da je Tejlor odbila Megan Markl za gostovanje u njenom potkastu, ali Vilijama obožava već godinama, kao i on nju.

 

Priliku za upoznavanje sa najpoznatijim članovima kraljevske porodice Velike Britanije dobio je i slavni igrač Kanzas Siti Čifsa, pa je odao neke manje poznate detalje upoznavanja i pozadinu čitavog susreta.

 

 

Šta je Trevis Kelsi rekao o Vindzorima?

 

Trevis i njegov brat Džejson Kelsi pričali su u poslednjem potkastu o ovom susreta, a sportista je otkrio da je Vilijam tako kul, ali i strašan, a decu je opisao kao divne.

 

On, zapravo, nije znao kako treba da se upozna s njima, treba li da im se nakloni ili stisne ruku.

 

Ljudi, upoznali smo kraljevsku porodicu! On je tako kul čovek ― rekao je Trevis, a njegov brat je dobacio da je genijalan.

 

Selfi Tejlor Svift s Vilijamom i decom postao je viralan
Selfi Tejlor Svift s Vilijamom i decom postao je viralanfoto: princeandprincessofwales/Instagram

 

Braća su se našalila kako ne znaju da se ponašaju u susretu s kraljevskom porodicom, te da su formalnosti različite u SAD i u Britaniji.

 

  Bio je s malim Džordžom i Šarlot i zadovoljstvo je bilo upoznati ih. Nisam bio načisto da li da im se naklonim, kleknem ili se samo rukujem s njima, kao pravi Amerikanac, ili samo da im kažem: "Šta ima?" Hteli smo da budemo pristojni ― rekao je Trevis, a Džejson je dodao: ― Upozorili su nas jer, iskreno, ne znamo bonton.

 

Trevis Kelsi i njegov brat bili su vrlo uzbuđeni kad su upoznali Vindzore
Trevis Kelsi i njegov brat bili su vrlo uzbuđeni kad su upoznali Vindzorefoto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

 

 

Nismo morali da se naklonimo jer nije bio zvaničan kraljevski događaj, ali da je bilo službeno upoznavanje, morali bismo to da uradimo ― dodao je Trevis, a braća su se šalila kako se Džejson uplašio i ostavio svoje piće kad je upoznao Vilijama.

 

Nikad nisam video da nekog toliko poštuješ... Ostavio si pivo deset metara dalje!

 

Bili su divni, oni su deo monarhije i teško je biti toliko skroman, ali oni jesu ― zaključio je Džejson.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

 

 

makonda-tracker