kao običan svet

Šta spaja princa Vilijama i Milu Kunis? Glumica i kraljević se veselili i igrali, a SVE SU ZABELEŽILE KAMERE

0

Mada deluju kao dva sveta različita, budući britanski kralj i lepa holivudska glumica imaju nešto zajedničko.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako članove kraljevske porodice javnost često percipira kao dosadne i uštogljene, svojim ležernim ponašanjem princ Vilijam neretko demantuje ove stereotipe.

 

U petak 21. juna prestolonaslednik britanske krune proslavio je svoj 42. rođendan uživajući u koncertu pop senzacije Tejlor Svift u Londonu.

 

Evidentno je da se budući kralj sjajno zabavio, a dokazi za to leže i u video snimcima koji od petka kruže internetom.

 

Društvene mreže gotovo da su eksplodirale kada je objavljen selfi princa Vilijama i njegove dece Džordža i Šarlot sa Sviftovom u bekstejdžu na Vembli stadionu.

 

Pevačicini fanovi oduševljeno su reagovali na ovu fotku, a ono što ih je dovelo u stanje potpune ekstaze jeste video koji je ubrzo nakon objavljivanja slike počeo da se širi internetom.

 

Naime, jedan od posetilaca koncerta iz publike je uspeo da usnimi momenat kada najstariji sin kralja Čarlsa III igra "kao da niko ne gleda" uz hit pesmu "Shake it off".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Baza obožavalaca planetarno popularne kantri-pop zvezde raširenih ruku dočekala je princa i nazvala ga jednim od "Sviftija", kako se pripadnici ove grupe nazivaju.

 

Da prestolonaslednik nije jedini "Svifti" među poznatim ličnostima, pokazalo se već u subotu 22. juna na Tejlorinom drugom po redu koncertu u Londonu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

 

Zvezdana prašina obasula je VIP ložu Vembli stadiona, pa su tako brojna slavna imena bila prisutna na drugoj večeri muzičkog spektakla.

 

Najveselije delovao je glumački holivudski par Mila Kunis i Ešton Kučer. Čitave večeri njih dvoje su igrali i skakali, a omiljena numera princa Vilijama učinila je da potpuno izgube kontrolu!

 

 

Rame uz rame sa njima našli su se glumac Tom Kruz, rediteljka čuvenog filma "Barbi" Greta Gervig, kao i legenda svetske kinematografije Hju Grant.

 

Kamere oštrookih fanova uhvatile su i bivšeg supruga Majli Sajrus glumca Lijama Hemsvorta, koji nije delovao preterano raspoloženo.

 

Kao i svaki put među poznatim gostima našao se Tejlorin izabranik Trevis Kels, koji joj je tokom aktuelne "Eras" turneje najveća podrška.

 

Kako princ Vilijam đuska uz pesmu "Shake it off" pogledajte na videu ispod:

 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

 

 

 

makonda-tracker