konačno

Jedan detalj su svi zapazili: Kraljica Leticija i kralj Felipe prvi put u javnosti nakon skandaloznih tvrdnji o PRELJUBI

0

Nakon što su mediji preneli optužbe da je "kralj bio svestan u realnom vremenu" da ga žena vara, oni nedeljama nisu zajedno izlazili u javnost

Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbi
Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbifoto: Miguel Cordoba / Sipa Press / Profimedia

Španska kraljica Leticija jedna je od omiljenih plemkinja na Starom kontinentu, ali nedavno se našla u žiži javnosti iz razloga koji nisu prijatni kraljevskoj porodici.


Naime, novinar Haime Penjafijel tvrdi da je supruga kralja Felipea VI imala aferu sa svojim bivšim zetom Haimeom del Burgom, kao i da je kralj znao da ga je varala, što ga je navodno razorilo.


Španska kraljevska porodica nije se oglašavala tim povodom, ali se kraljevski par nije pojavljivao zajedno u javnosti sve do juče.

Kralj Felipe i kraljica Leticija prisustvovali su, naime, godišnjem sastanku Upravnog odbora Fondacije princeze od Asturije u Kraljevskoj palati, a najviše komentara privlači to što par deluje – kao i obično.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbi
Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbifoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Oni su bili odlično raspoloženi, sve vreme ćaskali i osmehivali se jedno drugom i ničim nisu pokazali da su ih nedavne glasine poljuljale.


Leticija od Španije odabrala je za ovu priliku crveno-crni sako od tvida, crne pantalone ravnog kroja i baletanke brenda Cacles Barefoot, dok je njen suprug nosio klasično odelo.

 

Ovaj izlazak u javnost kraljevskog para prvo je njihovo zajedničko zvanično pojavljivanje otkako je krajem maja niz medija preneo skandalozne tvrdnje Penjafijela.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbi
Kralj Felipe i kraljica Leticija prvi put zajedno u javnosti posle optužbifoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

Optužbe na račun kraljice Leticije


Mislim da oni čak ne žive pod istim krovom – rekao je Penjafijel za portal El Cierre Digital, komentarišući navodnu "bračnu krizu" para.


Samo održavaju imidž. Felipe je dobra osoba, kao što sam već pomenuo. On je hrabar, ali Leticija mu je nanela mnogo zla – rekao je ovaj kontroverzni novinar, koji je o španskoj kraljici napisao dve knjige.


On kaže i da je kralj Felipe bio "svestan da ga Leticija vara u realnom vremenu" jer telohranitelji imaju obavezu da prijave gde se ona nalazi, kao i da je 2012. godine letela u Njujork sa svojim bivšim zetom Haimeom del Burgom, za kog je još prošle godine Penjafijel tvrdio da je bio Leticijin ljubavnik.

 

1 / 5 Foto: Casa de S.M. el Rey / MEGA / The Mega Agency / Profimedia


Kraljica Leticija udata je za kralja od 2004. godine i s njim ima ćerke princezu Leonor i princezu Sofiju.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kakva je bila kraljica Elizabeta?

 

makonda-tracker