skandal se nastavlja

Kralj je bio "slomljen i uništen, svestan da ga VARA": Isplivale nove optužbe na račun kraljice Leticije

0

Španski kraljevski par i dalje ignoriše tvrdnje koje su objavljene u novoj knjizi o kraljici Leticiji, a svakodnevno se pojavljuju novi šokantni detalji

Kralj Felipe i kraljica Leticija u braku su 20 godina
Kralj Felipe i kraljica Leticija u braku su 20 godinafoto: EPA-EFE/Chema Moya

Španska kraljevska porodica ovih dana suočava se s vrlo neprijatnom situacijom – ponovnim udarima medija na kraljicu Leticiju.


Španski novinar Haime Penjafijel objavljuje novu knjigu o kraljici, nazvanu "Leticijine tišine", u kojoj iznosi niz optužbi na njen račun, a tiču se njenog braka s kraljem Felipeom VI.


Mislim da oni čak ne žive pod istim krovom – rekao je Penjafijel za portal El Cierre Digital, komentarišući navodnu "bračnu krizu" para.

Samo održavaju imidž. Felipe je dobra osoba, kao što sam već pomenuo. On je hrabar, ali Leticija mu je nanela mnogo zla – kaže novinar, koji ni u 92. godini ne gubi apetit za kontroverzom.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija
Kralj Felipe i kraljica Leticijafoto: Andrews Archie/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Sada su se pojavili novi detalji iz ove neautorizovane biografije španske kraljice, u kojoj Penjafijel tvrdi da je kralj Felipe bio "svestan da ga Leticija vara u realnom vremenu" jer telohranitelji imaju obavezu da prijave gde se ona nalazi.


Nakon što je nedavno najavljeno da će novinar u svojoj novoj knjizi pisati o identitetu čoveka s kojim je Leticija navodno bila na letu Madrid-Njujork 2012. godine, on sada tvrdi da je u pitanju njen bivši zet Haime del Burgo. Penjafijel je i ranije optuživao kraljicu da je imala aferu s njim.


Tog dana je bila sa svojom vernom pratnjom, koja bi, bez sumnje, poslala izveštaj Ministarstvu unutrašnjih poslova ili palati Zarzuela – navodi on.

 

Kralj Felipe i kraljica Leticija u braku su 20 godina
Kralj Felipe i kraljica Leticija u braku su 20 godinafoto: EPA-EFE/JAVIER LIZON

Kako dodaje, kralj Felipe je zbog toga bio "slomljen i uništen", a navodi i da on živ u paklu zbog navodne izdaje supruge i da "želi da izađe" iz svega.


U daljem toku knjige "Leticijine tišine" Penjafijel opisuje Leticiju kao "hladnu, emocionalno nezrelu i pasivno agresivnu" ženu, a tvrdi i da je kraljevska porodica "mrzi".


Penjafijel je već ranije objavio knjigu "Leticija i ja", u kojoj je pominjao njenu navodnu vezu s Del Burgom, bivšim mužem njene seste Telme. List El Mundo ga je nakon toga otpustio, a španska kraljevska porodica odbila je da komentariše ove tvrdnje.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska o razvodu

 

makonda-tracker