sve je – laž?!

Putovanje s misterioznim muškarcem i tvrdnje da "ne živi s kraljem": Brak španske kraljice Leticije ponovo pod lupom

0

Iako kralj Felipe i kraljica Leticija izgledaju harmonično, njihov brak – tvrdi poznati španski novinar – zapravo je farsa.

Kralj Felipe i kraljica Leticija venčani su od 2004. godine
Kralj Felipe i kraljica Leticija venčani su od 2004. godinefoto: EPA-EFE/Andy Rain

Kraljica Leticija i kralj Felipe VI od Španije u braku su od 2004. godine i važe za jedan od najskladnijih parova među članovima evropskih kraljevskih porodica.


Supružnici imaju dvoje dece – ćerke princezu Leonor i princezu Sofiju, a u svakoj prilici u kojoj se pojavljuju zajedno izgledaju veoma srećno i harmonično.


Međutim, španski novinar Haime Penjafijel, koji je nedavno šokirao špansku javnost tvrdnjama da je kraljica Leticija bila u vezi sa svojim zetom, sada je izneo nove zapaljive detalje o životu španske kraljevske porodice.

Brak španskog kraljevskog para

 

Penjafijel, kog je poznati španski list El Mundo otpustio nakon njegove prošle knjige "Leticija i ja", sada najavljuje novu biografiju španske kraljice koja će nositi naziv "Leticijine tišine".

 

Španska kraljevska porodica
Španska kraljevska porodicafoto: R. del Campo / Goff Photos / Profimedia

U njoj iznosi niz tvrdnji za koje nema potrvrde, a među njima je i to da je kraljica Leticija napustila letnju kraljevsku rezidenciju u Majorci zbog "bračne krize" kako bi se sastala s drugim muškarcem.


Mislim da oni čak ne žive pod istim krovom – rekao je Penjafijel za portal El Cierre Digital.


Samo održavaju imidž. Felipe je dobra osoba, kao što sam već pomenuo. On je hrabar, ali Leticija mu je nanela mnogo zla – kaže novinar, koji ni u 92. godini ne gubi apetit za kontroverzom.

 

1 / 6 Foto: PPE / Sipa Press / Profimedia

Misteriozno navodno putovanje španske kraljice


Španski mediji dotakli su se i toga što će se nova Penjafijelova knjiga pozabaviti identitetom čoveka s kojim je Leticija navodno bila na letu Madrid-Njujork 2012. godine. Tada je, tvrdi on, putovala inkognito da je ne bi prepoznali, ali ju je navodno spazio jedan poznati slikar.


Novinar je predvideo da će kralj Felipe i kraljica Leticija poći stopama kraljevih roditelja – bivšeg kralja Huana Karlosa i kraljice Sofije, koji nisu zvanično razvedeni iako Huan Karlos I živi u Abu Dabiju posle niza skandala, između ostalog i istrage o korupciji.

 

Španska kraljica Leticija
Španska kraljica Leticijafoto: Sergio R Moreno/GTRES/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mislim a neće biti razvoda, ali bi moglo doći do sporazuma poput onog koji imaju Huan Karlos I i Sofija, u kom svako vodi svoj život – veruje Penjafijel.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić otkrila kako održava brak

 

makonda-tracker