završila na infuziji

"Bilo je VEOMA OZBILJNO": Opra Vinfri hospitalizovana, a njena prijateljica podelila je više nego što smo hteli da znamo

0

Voditeljka koja se nedavno našla u žiži javnosti zbog upotrebe lekova za dijabetes kako bi se rešila viška kilograma suočila se sa zdravstvenim problemom

Opra Vinfri je 'svakog dana sve bolje'
Opra Vinfri je "svakog dana sve bolje"foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Čuvena voditeljka Opra Vinfri (70) hospitalizovana je, potvrdila je poznata TV novinarka i njena najbolja prijateljica Gejl King.


Kako javlja američki portal TMZ, Opra je trebalo da se pojavi u Gejlinoj emisiji CBS Mornings ove nedelje, ali nije gostovala zbog stomačnog gripa.


Ima neki problem sa stomakom – stomačni virus – stvari izlaze s oba kraja – rekla je Kingova. – Ne želim da ulazim u detalje. Nije potrebno da naglašavam, završila je u bolnici, dehidrirala, morala je da dobije infuziju, bilo je veoma ozbiljno.

Portparol Opre Vinfri rekao je za Page Six da se TV zvezda "oporavlja od stomačnog gripa", kao i da je primila intravenoznu terapiju po preporuci svog lekara.


Odmara se i svaki dan se oseća sve bolje – dodao je.

 

Opra Vinfri hitno je završila u bolnici
Opra Vinfri hitno je završila u bolnicifoto: PG / Bauer Griffin / Profimedia

Opra Vinfri trebalo je da predstavi pisca Dejvida Vroblevskog, čija je knjiga "Familiaris" najnovija preporuka njenog čuvenog književnog kluba.


Gejl King je dodala da će Opra "biti dobro" i da se nada da se neće naljutiti na nju što je podelila detalje.


Slavna voditeljka godinama je tema u medijima zbog velikih oscilacija u telesnoj težini, a nedavno se našla na naslovnim stranama jer je otkriveno da je koristila lekove koji za dijabetes koji se zloupotrebljavaju za mršavljenje.
 

BONUS VIDEO

Problemi sa kojima se susreću dijabetičari

 

makonda-tracker