kod njih uvek problemi

"Kejt to NEĆE TOLERISATI!" U jeku borbe protiv raka, princeza od Velsa strepi od IZDAJE dveju članica porodice

0

Dok vodi bitku za zdravlje i život, supruga princa Vilijama navodno se suočava s problemom koji nije novi – još prošle godine se šuškalo da s podozrenjem prati šta rade dve princeze

Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembra
Kejt Midlton, princeza od Velsa, nije viđena od decembrafoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, od januara je posvećena svom zdravlju i povukla s kraljevskih dužnosti, a Kensingtonska palata "na kašičicu" daje informacije o njenom stanju.


Supruga princa Vilijama saoštila je u martu da joj je otkriven rak i predložena preventivna hemioterapija, a juče je potvrđeno da neće prisustvovati tradicionalnoj ceremoniji Pozdrav bojama u junu.


Povremeno do medija dospeju glasine o tome kako se princeza od Velsa oseća i šta je brine, a navodno je njen novi strah da će joj neko "zabosti nož u leđa".

Tabloidi su pre nekoliko dana pisali da Beatris, princeza od Jorka, dobija sve više pažnje, a kraljevska komentarorka Kejt Mensi istakla je da ona pruža "sve važniju podršku" kraljevskoj porodici. Međutim, Kejt Midlton navodno nije ljubiteljka ove ideje zbog bliskosti princeze Beatris i njene sestre princeze Judžin od Jorka s princem Harijem i Megan Markl.

 

Princeze Beatris i Judžin od Jorka
Princeze Beatris i Judžin od Jorkafoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Za Vilijama i Kejt savez Harija i Megan s Beatris i Judžin predstavlja veliku brigu – rekao je nedavno kraljevski biograf Tom Kvin. – Oni osećaju da Beatris i Judžin, koje su i same na neki način izopštenice, imaju mnogo toga zajedničkog s Harijem i Megan nego sa ostatkom porodice.


Otkako su princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, napustili britansku kraljevsku porodicu 2020. godine, oni bliske odnose održavaju samo s Beatris i Judžin, ćerkama kontroverznog princa Endrua i Sare Ferguson. Štaviše, Judžin je jedina koja ih je posetila u Americi, a navodno se s parom družila na kratkom odmoru u Portugaliji.


Kako prenose mediji, ovo možda nije prvi put da Kejt Midlton strepi od izdaje iz istih razloga. Pre nego što se ona suočila sa zdravstvenim problemima, pisalo se da se ona oseća "neprijatno" jer se dve princeze sve više zbližavaju sa otuđenim članovima porodice.

 

Princeze Beatris i Judžin od Jorka, ćerke princa Endrua i Sare Ferguson
Princeze Beatris i Judžin od Jorka, ćerke princa Endrua i Sare Fergusonfoto: EPA / ANDY RAIN

Prošle godine su tako izvori za Radar Online istakli da postoji zabrinutost da bi sestre mogle da dele neke informacije s Harijem i Megan i da ta nelagoda doprinosi napetosti između Beatris i Judžin s jedne strane i ostatka porodice s druge.

 

Neimenovani izvor istakao je tada da "Kejt neće tolerisati" da one jednog trenutka budu prijatne s Vilijamom i njom, a sledećeg se iskradu da budu s Harijem i Megan.


Jedno je biti fin preko WhatsApp-a na 6.000 milja udaljenosti. Ali postoji strah da će one uživo podeliti mnogo više s Harijem i Megan, koji neizbežno traže detalje od insajdera – rekao je tada anonimni izvor.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu


 

makonda-tracker