od kamile se ne odvaja

Zbog ovoga kažu da "preuzima život Kejt Midlton": "Ljubavnica princa Vilijama" ponovo je tema na Ostrvu i jasno je zašto

0

Dok se Kejt Midlton i dalje ne pojavljuje u javnosti, navodna ljubavnica njenog muža kao da se maskirala u nju i sve češće je uz kraljevsku porodicu. I pridaje joj se mnogo važnosti...

Rouz Hanberi mediji već godinama nazivaju 'ljubavnicom princa Vilijama', zbog čega je čak nedavno morala da reaguje, najavivši tužbu protiv američkog komičara Stivena Kolbera
Rouz Hanberi mediji već godinama nazivaju "ljubavnicom princa Vilijama", zbog čega je čak nedavno morala da reaguje, najavivši tužbu protiv američkog komičara Stivena Kolberafoto: Splash News / Splash / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, već neko vreme ne obavlja svoje kraljevske dužnosti i posvećena je lečenju raka, a još uvek nije poznato kada ćemo je ponovo videti.


Kako sada pišu britanski mediji, dok je ona sprečena da se pojavljuje u javnosti, jedna od njenih prijateljica dobija sve veću ulogu na dvoru, a u pitanju je Rouz Hanberi, markiza od Čolmondlija, koju su mediji još pre nekoliko godina proglasili "ljubavnicom princa Vilijama".


Rouz sa svojim suprugom Dejvidom Roksevidžom, markizom od Čolmondlija, stanuje pored "Anmer hola", doma princa i princeze od Velsa u Norfolku. Oni su u odličnim odnosima uprkos višegodišnjim glasinama da su Vilijam i Rouz u vezi, a sada saznajemo da je navodno veoma bliska s kraljicom pratiljom Kamilom, piše Daily Mail.

Ovaj portal piše da je proteklog vikenda Rouz Hanberi viđena je kako se klanja kraljici supruzi Kamili u Gloserširu na događaju organizovanom u Badminton hausu za ljubitelje konjičkog sporta.

Nekoliko dana kasnije, jedan od Rouzinih sinova blizanaca – mladi lord Oliver – nosio je plašt kralja Čarlsa u Katedrali Svetog Pavla, gde je bio počasni paž na službi posvećenoj kraljevoj i kraljičinoj posvećenosti Redu Britanske imperije.

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Markiza od Čolmondlija je, inače, u jednom od ovih pojavljivanja nosila crni šešir širokog oboda brenda Lock & Co, kakav je u prošlosti na sebi imala i njena prijateljica Kejt Midlton.

Na društvenim mrežama može se pročitati mnogo negativnih komentara o markizi, a oni uglavnom dolaze od onih koji veruju u trač da ona i princ Vilijam imaju aferu.

 

"Ona preuzima život Kejt Midlton", "Da li Rouz umišlja da je princeza od Velsa?", "Ova jeziva žena se maskirala u Kejt", "Zašto se opet mota oko kraljevske porodice?"... neki su od komentara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati da vlada godinama"

 

makonda-tracker