neka je sa srećom

Ženi se Aca Sofronijević: Obukao odelo, kravatu, pa krenuo po lepu doktorku, sve podelio na društvenim mrežama

0

Harmonikaš nije krio da je veoma uzbuđen zbog svega što ga danas čeka 

ŽENI SE ACA SOFRONIJEVIĆ
ŽENI SE ACA SOFRONIJEVIĆ foto: Petar Aleksić

Naš poznati harmonikaš, Aleksandar Aca Sofronijević, nedavno je u javnosti govorio o tome da je veoma zaljubljen, da je verio svoju izabranicu i da uskoro sprema svadbu.

 

Tad je otkrio da će svečanost biti upriličena 7. maja, a budući da je sve išlo po planu, danas je dan, kada će se lepa doktorka, Kosana Stišović i on zakleti jedno drugom na večnu ljubav.

 

Od ranog jutra vlada veliko uzbuđenje u njegovom domu, a on je odlučio da svoju sreću ne krije, već da je podeli sa svima i to putem društvenih mreža. Aca je objavio jednu fotografiju kojom je otkrio da je spreman i da kreće po mladu.

 

 

Zatim se moglo videti još njih nekoliko koje su nastale tokom njegovog puta do stana mlade, a na kojima se vidi da je harmonikaš odlučno raspoložen. 

 

Sofronijević je bio veoma elegantan u crnom odelo i prsluku uz koje je savršeno uklopio leptir manu. Nakon što su se fotografisali u odelima harmonikaš je krenuo da lje na put ka svojoj izabranici.

 

 

Iako nije poznato mnogo detalja svadbe, Aca je jednom prilikom otkrio da će to biti veliko slavlje, od čak preko 400 zvanica.

 

- Da, ženim se sedmog maja. Jako sam srećan i uzbuđen jedva čekam... Svi moji prijatelji jedva čekaju. Na svadbi će svirati orkestar Filipa Miladinovića, mog učenika,mladi fantastični momci i devojke iz Kraljeva - rekao je uzbuđeni muzičar za Blic, pa je nastavio:

 

ACA SOFONIJEVIĆ SPREMA DA IDE PO MLADU
ACA SOFONIJEVIĆ SPREMA DA IDE PO MLADU foto: Instagram / dragan4895

- Jedan od vokala za narodnu muziku biće Dejan Nedić Tejovac a zabavnu muziku Muharem Hadrovič uz vokale orkestra Filipa Miladinovića. Po mojoj želji Zvonko Bogdan će imati svoj blok sa najboljim tamburašima Srbije. Biće 400 ljudi - zaključio je muzičar.  

 

Bonus video:

Aca Sofronijević krenuo po mladu 

 

makonda-tracker