Aca Sofronijević verio devojku? Harmonikaš krije od javnosti DETALJE SVADBE, ali ne i da je spreman da strane pred oltar

0

Pre oko godinu dana Aca je uplovio u romansu i sada je siguran - ona je ta prava 

ACA SOFRONIJEVIĆ SE ŽENI?
ACA SOFRONIJEVIĆ SE ŽENI?foto: Nemanja Nikolić

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević je verio devojku nakon godinu dana veze. Oni su sada odlučili da svoju ljubav krunišu brakom, a ovu vest je za 24sedam potvrdio Aca. 

 

Iako retko kada govori u javnosti o privatnom životu, Sofra nije negirao da je svojoj devojci stavio prsten na ruku. Harmonikaš ne samo da je zaprosio lepu doktorku, već je i zakazao gala venčanje za početak maja.

 

 

Nakon veridbe par se dogovorio da će na na proleće napraviti svadbu u jednom poznatom beogradskom restoranu i da će termin venčanja verovatno biti maj mesec.

 

- Nemojte me shvatiti pogrešno, ali to je moja privatna stvar i kad budem hteo da pričam o tome, oglasiću se - rekao je kratko.

 

Harmonikaš je još pre nekoliko meseci potvrdio za 24sedam da je sa lepšom polovinom započeo zajednički život.

 

- Da, živimo zajedno, uživamo, ja sam jako srećan, a i ona - poručio je još u septembru prošle godine, a onda ubrzo i organizovao gala proslavu povodom svog 40. rođendana, te rekao da su mogli i svadbu da naprave.

 

- Nadam se da smo sada na pravom putu. Volimo se, poštujemo, uvažavamo. Poštujem njenu struku, karijeru, ona moju. Vreme koje imamo provodimo zajedno i uživamo u ljubavi - dodao je muzičar tada.

 

Bonus video:

Neobičan snimak veridbe 

 

 

makonda-tracker