imaju skladan brak

Lepa ŽENA MINISTRA zasenila pola estrade: Nikola Selaković sa suprugom uživao u koncertu u Beogradu

0

Političar je bio jedno od poznatih lica na koncertu narodne muzike koji je sinoć održan u Beogradu, a on je, kao i mnogi drugi, ostao u senci svoje prelepe životne saputnice

Nikola Selaković na koncertu 'Moravsko predvečerje'
Nikola Selaković na koncertu "Moravsko predvečerje"foto: Nemanja Nikolić

U Beogradu je sinoć održana manifestacija "Moravsko predvečerje", koju je u čast Obrenu Pjevoviću organizovao popularni muzičar Aleksandar Aca Sofronijević.


Pjevović je bio istaknuti tekstopisac i kompozitor, autor više od stotinu pesama u duhu izvornog narodnog melosa, a na svečanosti su njegove numere izvodili mnogi poznati pevači narodne muzike.


Među onima koji nisu propustili ovaj događaj bili su Miroslav Ilić sa suprugom i zetom i bivšim ministrom Draganom Šutanovcem, Snežana Đurišić, Lepa Lukić i mnogi drugi, a jedan od najzapaženijih koji su proveli veče uživajući u starinskim hitovima bio je ministar za rad i zapošljavanje Nikola Selaković, koji je pratio koncert u društvu supruge.


Političar je za ovu priliku odabrao kombinaciju farmerki s košuljom i teget sakoom, dok je njegova životna saputnica Milica bila veoma elegantna u crnoj mini-haljini dužih rukava,, zatvorenom modelu pogodnom za sve prilike.

 

Pogledajte kako je ovaj par izgledao.

1 / 6 Foto: Nemanja Nikolić


Nikola Selaković u braku je od 2017. godine, kada su Milica i on krunisali ljubav velikim svadbenim veseljem u jednom poznatom beogradskom restoranu. Svadbi je prisustvovao veliki broj poznatih zvanica, uključujući i mnogo političara, poput Aleksandra Vučića, Marka Đurića, Nele Kuburović, Vanje Udovičića, Vladimira Đukanovića, Miloša Vučevića...

 

Venčanje je privuklo mnogo pažnje medija, pre svega jer je okupilo sam politički vrh države, kao i zbog činjenice da se Selaković oženio u narodnoj nošnji, dok je i njegova supruga nosila prelep tradicionalni jelek preko venčanice.

 

1 / 5 Foto: Marina Lopičić


Kako su pisali mediji, par ima troje dece – sinove Lazara i Vasilija i ćerku Ljubicu, a ministar je nakon rođenja trećeg deteta sam radosno podelio ove vesti.


Ceo naš svet danas je obasjan ljubavlju i srećom! Milica nam je donela na svet Ljubicu, a Lazar i Vasilije su dobili sestru! Dobro došla, tatina knjeginjo! – napisao je na Instagramu.

 


Kako su pisali mediji, supruga ministra Selakovića je diplomirana filološkinja i da potiče iz tradicionalne srpske porodice.

 

BONUS VIDEO

Koncert otvorio Miroslav Ilić pesmom "Moravsko predvečerje"

 

makonda-tracker