urnebesno

Kralj Čarls slučajno završio u NOVOM RATU protiv Megan – i vodi! Šaljivdžija preti da uništi posao supruzi princa Harija

0

Vojvotkinja od Saseksa započela je novi biznis, a glavni rival joj je neko koga nije dobro imati za konkurenta... Njen svekar koji se trenutno bori protiv raka i kralj je Velike Britanije.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na crvenom tepihu
Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, na crvenom tepihufoto: LISA O'CONNOR / AFP / Profimedia

Nije tajna da Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, ne može da se pohvali dobrim imidžom u Ujedinjenom Kraljevstvu, a sada se našla na meti šaljivdžija koji su lako mogli da joj unište poslovne planove.


Poznato je da je supruga princa Harija nedavno pokrenula lifestyle brend nazvan American Riviera Orchard, za koji još uvek nije do kraja jasno čime će se sve konkretno baviti, ali znamo šta je prvi proizvod.


Megan je, naime, 50 prelepo upakovanih teglica džema koje nose naziv njenog brenda poslala poznatim influenserima širom Amerike, a oni su potom podelili fotografije na društvenim mrežama, uz zahvaljivanje vojvotkinji.

Time je ona postala konkurentkinja svom svekru kralju Čarlsu III, koji takođe prodaje džem Highgrove Organic Strawberry Preserve, a britanski mediji pišu da su sve zalihe organskog džema od jagoda koji nudi kralj rasprodati čim je objavljeno da mu je glavna rivalka snaha Megan.

 

Megan Markl i princ Hari na polo meču u Majamiju
Megan Markl i princ Hari na polo meču u Majamijufoto: Yaroslav Sabitov / PA Images / Profimedia

Čini se da se fanovima britanske kraljevske porodice više dopada ono što prodaje kralj, budući da je priredio jednu smicalicu i sigurno pokvario dan Megan Markl.

 

Kako piše Independent, jedan šaljivdžija je napravio sajt nazvan slično Meganinom, uz jednu slovnu grešku, koji vodi – na stranicu džema kralja Čarlsa! I to, ni manje ni više, na Duchy Organic Strawberry Jam, u kom prva reč sugeriše na vojvotkinju (eng. duchess).


Tako će neko ko traži džem Megan Markl, ako ne ukuca sve pravilno, doći do Čarlsovog proizvoda koji nazivom ukazuje na vojvodstvo i lako može da zbuni nekoga ko nije dovoljno upućen i tako pokvari supruzi princa Harija biznis.

 

Kralj Čarls III na uskršnjoj misi
Kralj Čarls III na uskršnjoj misi foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Čarlsov džem je, inače, hit među ljubiteljima ovog slatkog namaza, a jedan ga je na zvaničnoj stranici pohvalio komentarom da "ima ukus divnog domaćeg džema, s mestimičnim velikim komadima jagoda, što se čini kao bonus", a uz to je i "organski, bolji za životnu sredinu i bolji za ljude".


Megan je ciljala na tešku konkurenciju!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Iskustvo srpskog telohranitelja s princem Harijem

 

 

makonda-tracker