sad je jasno - liče na nju

Došla da podrži UNUKA, pa ukrala svu pažnju medija: Tašta Dragana Bjelogrlića PO PRVI PUT u javnosti

2

O glumčevoj lepoj supruzi Maji se često pisalo, a sad imamo prilike da vidimo i kako joj izgleda majka 

TAŠTA DRAGANA BJELOGRLIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI
TAŠTA DRAGANA BJELOGRLIĆA PRVI PUT U JAVNOSTI foto: F.S./ATAImages

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić izgradio je svojim trudom i radom karijeru na kojoj čak i svetske zvezde mogu da mu pozavide. Iako veoma popularan i često u centru pažnje javnosti, Dragan se trudi da svoju porodicu "sačuva" od medija.

 

Godinama nismo imali priliku da njegovu suprugu Maju vidimo sa njim na javim pojavljivanjima, ali se u poslednjih nekoliko godina to promenilo.

 

Kada god bi se sa njim pojavila sve oči su bile uprte u lepu ženu koja je svojim izgledmo mnoge podsetila na Moniku Beluči.

 

 

Sada je porodica otišla i korak dalje, pa se na premijeri predstave „Mihael Kolhas” Hajnriha fon Klajsta u režiji Borisa Liješevića pojavila sa Draganom ne samo Maja, već i njena majka, a glumčeva tašta. 

 

SUPRUGA DRAGAANA BJELOGRLIĆA JE PRAVA LEPOTICA
SUPRUGA DRAGAANA BJELOGRLIĆA JE PRAVA LEPOTICA foto: F.S./ATAImages

Iako u već poodmaklim godinama Majina majka je veoma lepa, negovana žena, a sudeći po držanju, oblačenju i ponašanju i prava dama. Fotografi su ih uslikali dok su u holu čekali početak predstave i čini se da im je bilo veoma prijatno. Oni su zajedno došli da podrže rad Alekseja Bjelogrlića, koji je glumio u predstavi. 

 

TAŠTA DRAGANA BJELOGRLIĆA PO PRVI PUT U JAVNOSTI
TAŠTA DRAGANA BJELOGRLIĆA PO PRVI PUT U JAVNOSTI foto: F.S./ATAImages

 

I dok su majka i ćerka stajale jedna pored druge jasno se moglo videti da Maja veoma liči na majku, a takođe i njena ćerka Mia Bjelogrlić. Ta neobična lepota i šarm karakteristični su za sve tri dame, a Dragan je, moglo bi se reći, ove večeri bio blažen među lepim ženama i to onima koje najviše voli. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Biković je pod ogromnim stresom 

 

 

makonda-tracker