među najlepšima među suprugama glumaca

Kad god se pojavi s mužem, UKRADE PAŽNJU ostalima: Supruga Dragana Bjelogrlića je lepotica kakva se retko sreće

1

Dragan Bjelogrlić ima dvoje dece s prelepom Majom, s kojom se zavoleo igrom slučaja na zajedničkom projektu

dragan bjelogrlić je jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, a dok su njegova deca takođe poznata javnosti, supruga se krije od reflektora medija
dragan bjelogrlić je jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, a dok su njegova deca takođe poznata javnosti, supruga se krije od reflektora medijafoto: Zorana Jevtić

Glumac, scenarista i reditelj Dragan Bjelogrlić i njegova izabranica Maja u braku su više od 20 godina, tokom kojih se nisu preterano često zajedno pojavljivali pred objektivima.

 

Zapravo, lepa Maja ne mari previše za popularnost, ali suprugu je uvek čuvala leđa kada su pitanju važni događaji, poput premijere filma "Toma", koji je doživeo veliki uspeh.

 

Mediji su pisali da se par upoznao još devedesetih, a kao ključni momenat uvek se pominje snimanje reklame za jednu kuću koja se bavi proizvodnjom kuhinjskog nameštaja.

 

Dragan je bio angažovan, kao i Maja, koja se bavila modelingom dok je studirala engleski jezik i književnost.

 

Ipak, oni su se znali i pre toga, kako je Dragan pojasnio za Story jednom prilikom, mada se na tom projektu rodila ljubav.

 

1 / 17 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages


― Kad sam, nekoliko meseci nakon što smo se upoznali, dobio ponudu da snimim reklamni spot za kuhinjski nameštaj, u kojem mi je trebala i partnerka, setio sam se Maje. Nisam bio siguran je li uopšte u Beogradu, ali imao sam sreću da je baš tad došla na jesenji ispitni rok pa sam je angažovao da glumi sa mnom u reklami. Prvo smo samo glumili ljubavni par, a ubrzo smo to stvarno postali ― rekao je Dragan o lepotici koja se zbog manekenskog posla rano osamostalila, živeći i radeći najpre u Parizu, a potom i u Beču.

I pored velikih uspeha u internacionalnom modnom svetu, Maja nije zapostavila obrazovanje, te je često dolazila u Beograd jer je studirala, a potom i diplomirala engleski jezik i književnost.


Dragan i Maja su se potom venčali, a ona je prekinula manekensku karijeru i izvesno vreme radila kao prevodilac.

 

maja bjelogrlić retko se pojavljuje u javnosti, ali uvek ostavi utisak
maja bjelogrlić retko se pojavljuje u javnosti, ali uvek ostavi utisakfoto: Dragana Udovičić

Zajedno imaju dvoje dece ― sina Alekseja, koji je odlučio da pođe očevim stopama i već ima iza sebe nekoliko uloga i studira Fakultet dramskih umetnosti, i ćerku Miju, koja je odabrala politikologiju i novinarstvo kao svoj životni put.

 

Bonus video

Dragan Bjelogrlić o novom filmu:

 

makonda-tracker