i on je bio skriven

Svi su primetili ISTI DETALJ: Princ Džordž viđen prvi put otkako se Kejt Midlton povukla iz javnosti pre 4 meseca

0

Otkad je njihova majka Kejt Midlton, prestala da se pojavljuje u javnosti u decembru, deca princa i princeze od Velsa takođe nisu viđena na nekom događaju

Kejt Midlton i princ Džordž na Vimbldonu
Kejt Midlton i princ Džordž na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Kejt Midlton nedavno je saopštila da ima rak, čime je prekinula višemesečnu medijsku tišinu i nepojavljivanje u javnosti.


Ona je poslednji put viđena na javnom mestu 25. decembra, prilikom obeležavanja Božića po gregorijanskom kalendaru, a u međuvremenu je objavljeno nekoliko njenih paparaco fotografija i jedan portret koji je podigao mnogo prašine.


Mnogi, međutim, nisu primetili da od kraja decembra nismo u javnosti viđali ni njenu decu – princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luija, ali sada se i to promenilo.

Princ Vilijam, koji je i sam sveo svoje aktivnosti na minimum dok mu je supruga na lečenju, odlučio je da pomogne sinu Džordžu da skrene misli s problema, pa ga je juče izveo na fudbalsku utakmicu.

 


Vilijam i Džordž pratili su meč Aston Vile i francuskog Lila u Ligi Evrope, što je prvi izlazak princa Džordža u javnost otkako se njegova majka povukla s kraljevskih dužnosti.

 


Oni su zajedno pratili meč, navijali, smejali se i aplaudirali i na kraju slavili jer je britanski tim pobedio 2-1, na veliku radost malog princa, koji je nosio šal s grbom Aston Vile.

 

Sudeći po komentarima, svi su primetili koliko je dečak porastao u poslednje vreme, kao i da je očigledno dobro raspoložen, što daje nade da oporavak njegove majke i princeze od Velsa teče po planu.

 

Inače, iako se princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui nisu pojavljivali na događajima, oni su sve do nedavnog odlaska na raspust redovno išli u školu, a mediji su pisali da ih je na časove vodio otac Vilijam.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Čarls će morati da vlada još dugo

 

 

makonda-tracker