PORODICA IM JE NA PRVOM MESTU

Princ Vilijam sprema nešto posebno za tasta i taštu: Za njega su oni pravi HEROJI i ukazao im je veliku ČAST

0

Retkost je da se članovi ovako posebnih porodica ponašaju u skladu sa familijarnim odnosima, a ne samo po pukim kraljevskim pravilima

Kerol i Majk Midlton zaslužuju titule
Kerol i Majk Midlton zaslužuju titulefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dok mnogi muškarci više vole noćni izlazak sa svojim partnerkama tokom vikenda, princ Vilijam je u subotu primećen u pabu u Norfolku - sa svojom taštom.

 

Odraz njihove bliskosti je i to što će Vilijam verovatnije pre biti viđen sa taštom Kerol nego sa prijateljima.

 

Čini se da je princ od Velsa uvek srećan što Kerol provodi vreme sa njegovom porodicom, kao što je i sada slučaj, jer će biti svi zajedno u toku uskršnjih praznika.

 

Princu od Velsa će biti posebno drago što će Kerol i njen suprug Majk bili pored njih u Anmer Holu, njihovom skloništu na imanju Sandringem, dok se Ketrin podvrgava lečenju od nepoznatog oblika raka.

 

Kejt MIdlton se leči od raka
Kejt MIdlton se leči od rakafoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

 

Ne samo da mogu pomoći u čuvanju unuka, Džordža, Šarlot i Luisa, već će tim činom olakšati svojoj ćerki.

 

Vilijamova sposobnost da nastavi sa kraljevskim dužnostima - dok se njegov otac takođe bori sa bolešću - svedoči o podršci koju Midltonovi pružaju.

 

U stvari, postaje jasno da su Ketrinini roditelji jednako važni za budućnost monarhije kao i sami Vindzori - jer svojim prisustvom ulivaju ozbiljnu snagu i ohrabrenje svojoj porodici.

 

Kraljevska porodica na okupu
Kraljevska porodica na okupufoto: Profimedia, ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Svo troje dece je u Lambruku, u Berkširu, koji je 15 minuta udaljen od Adelaide Cottage-a, porodičnog doma u Vindzoru - i samo pola sata vožnje od Baklberija, gde žive Midltonovi.

 

Vilijam je odigrao punu ulogu muža i oca, naravno, kao što je Ketrin potvrdila u prošlomesečnoj dirljivoj video poruci naciji.

 

Dobro sam i svakim danom postajem jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da izlečim; u mom umu, telu i duhu. Imati Vlijama pored je takođe veliki izvor utehe i sigurnosti“, rekla je.

 

Kejt je već napomenula koliko joj podrška bliskih znači
Kejt je već napomenula koliko joj podrška bliskih značifoto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

Vilijamovo sve veće oslanjanje na taštu je prirodan razvoj događaja, a postoji i jedna zanimljivost da je upoznao Ketrin samo par godina posle smrti njegove majke princeze Dajane.

 

Od žena koje su se ranije udavale za Vindzore, bilo bi nezamislivo da praznike provedu sa porodicama, međutim kod Mildtonovih je to uvek bilo drugačije, jednostavno im je porodica na prvom mestu.

 

Vilijam daje sve od sebe da bude i dobar muž i otac
Vilijam daje sve od sebe da bude i dobar muž i otacfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zbog velike uloge koju igraju Kerol i Majk u njihovim životima, dok im se ćerka oporavlja od opake bolesti, veruje se da će dobiti i odgovarajuće titule koje odražavaju njihov značaj.

 

Kako se za sad nagađa, mogli bi da dobiju titule grofa i grofice za svoje zasluge.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker