"TO IM IZAZIVA ANKSIOZNOST"

STREPE od stvari koju ne mogu da izbegnu: Dok se Kejt leči od raka, Vilijam i ona imaju još jednu OGROMNU BRIGU

1

Princ i princeza od Velsa trenutno doživljavaju veoma teške trenutke, a sve vreme nad njima lebdi senka veoma izvesne i komplikovane budućnosti

Princ Vilijam i Kejt Midlton naći će se na tronu nakon kralja Čarlsa i kraljice Kamile
Princ Vilijam i Kejt Midlton naći će se na tronu nakon kralja Čarlsa i kraljice Kamilefoto: Julie Edwards/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton u poslednje vreme nisu prisutni u javnosti, naročito princeza od Velsa, koja se povukla kako bi se na miru lečila od kancera.


Kraljevski par godinama je bio pred kamerama gotovo svakodnevno i spadaju u najvrednije članove britanske kraljevske porodice jer su pokrovitelji brojnih organizacija i imaju veliki broj obaveza u toku godine.


To se i očekuje od budućeg kralja i kraljice, a dok mnogi prestonaslednici i njihovi bračni partneri maštaju o trenutku kada će konačno staviti krune na glavu, Vilijam i Kejt Midlon navodno sada nisu previše entuzijastični.

Kako piše Tina Braun, bivša urednica magazina Vanity Fair, koja je odlično upućena u stanje u kraljevskoj porodici, par je sada još svesniji svoje budućnosti.

 

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Skoro istovremene vesti o Čarlsovom karcinomu dovele su Vilijama i Ketrin zatrašujuće blizu trona baš kad su se ponadali da će imati godine da odgajaju svoju decu van očiju javnosti – istakla je ona.


Ta mogućnost je, koliko mi je rečeno, kod njih izazvala jaku anksioznost – napisala je Braunova sada za New York Times.


Navodno je par pod velikim pritiskom jer je pomoć drugih članova kraljevske porodice oskudna.

 

Kraljica supruga Kamila, kralj Čarls III, princ VIlijam i Kejt MIdlton, princ i princeza do Velsa
Kraljica supruga Kamila, kralj Čarls III, princ VIlijam i Kejt MIdlton, princ i princeza do Velsafoto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Kako je ona istakla, Kejt Midlton je "najpopularnija članica porodice posle Vilijama", a "budućnost monarhije visi o koncu, a taj konac je ona".


Talas preuranjene odgovornosti pada u njenom i Vilijamovom pravcu – ističe Tina Braun. – Zaleđene, nespremne, uz to što je Ketrin sada ozbiljno bolesna, princa i princezu od Velsa čeka strašno breme Krune.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.


BONUS VIDEO

Šta je Čarls rekao Vilijamu u trenutku kada ga je prestolonaslednik poljubio?

 

makonda-tracker