neočekivano

Bizarna priča o navodnoj ćerki princeze Dajane: Jedna od sumanutijih tvrdnji o kraljevskoj porodici ponovo kruži mrežama

0

Pojedini članovi kraljevske porodice su navodno već upoznali devojku koja bi mogla da postane nova kraljica, nova je nepouzdana tvrdnja u španskim medijima

TAJNA ĆERKA PRINCEZE DAJANE MOŽE DA NASLEDI TRON
TAJNA ĆERKA PRINCEZE DAJANE MOŽE DA NASLEDI TRON foto: Mike Forster/Daily Mail / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nije retkost da se u javnosti čuje da pojedini članovi kraljevskih porodica imaju decu iz vanbračnih veza, koje, najčešće kriju od očiju javnosti.

 

Tako smo više puta mogli da pročitamo tvrdnje da kralj Čarls (75) i pokojna princeza Dajana imaju ianbračnu ćerku koja se zove Sara Spenser i živi u Americi. Ona nije poznata medijima, a naročito ne britanskim, koji mahom ne prenose neproverene spekulacije, tračeve i teorije zavere o svojoj vladajućoj porodici.

 

Svojevremeno je Sara objavila svoju fotografiju i tada su svi bili ubeđeni da je istina ono što govori, jer je sličnost sa Čarlsom i Dajanom navodno ogromna.

Kako je 2022. pisala Marca, Vilijam i Hari su imali želju da upoznaju sestru, a navodi se čak i da ju je Kejt videla dok je bila u Americi.

 

- Upoznavanje je dogovoreno, ali samo za suprugu princa Vilijama Kejt Midlton. Bila je vrlo impresionirana kada je videla sličnost između Sare i princeze Dajane - rekao je izvor svojevremeno.

 

Zašto je Dajana krila da ima ćerku?

 

Sara Spenser je rođena 1981, pre Vilijama, što bi ovu ženu, da zaista ima neke veze sa Čarlsom i Dajanom, činilo naslednicom trona.

 

PRINCEZA DAJANA NAVODNO IMA ĆERKU SARU KOJA ŽIVI U AMERICI
PRINCEZA DAJANA NAVODNO IMA ĆERKU SARU KOJA ŽIVI U AMERICI foto: Votava / brandstaetter images / Profimedia

Priča o dolasku Sare na svet je poprilično šokantna. Navodno je kraljica Elizabeta II htela da se uveri da Dajana može da ima decu, pa je probala vantelesnu oplodnju, tvrde oni koji veruju u ovu bizarnu teoriju zavere, a ako mislite da je to previše sumanuto, ovo će vas ostaviti bez reči: lekar koji je izveo postupak navodno je ukrao Dajanine jajne ćelije i Čarlsovu semenu tečnost i iskoristio uz pomoć surogat majke.

Ona je, dalje ide priča, 1981. rodila devojčicu Saru. Kada je princeza Dajana poginula u saobraćajnoj nesreći 1997, Sara se navodno strašno uplašila za svoj život i otišla u Ameriku, gde živi i danas. 

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kako je Elizabeta spasila Ruse propasti?

 

makonda-tracker