simpatično

Dobila pismo od – Kejt Midlton! Poznata tviterašica podelila šta su joj poručili iz Kensingtonske palate

0

Iako se ne oglašava javno i ne eksponira, princeza od Velsa i njen kabinet nisu u potpunosti na odmoru dok se ona leči od karcinoma

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama
Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijamafoto: Pool / Zuma Press / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa, saopštila je 22. marta ove godine da boluje od raka, a od tada se više nije oglašavala u javnosti.


Njen suprug princ Vilijam i ona ostali su kod kuće s decom na Uskrs po gregorijanskom kalendaru, a ne samo što nisu prisustvovali porodičnom ručku sa ostatkom britanske kraljevske porodice već nisu bili ni u crkvi na misi.


Dok se princeza leči, potpuno se povukla iz javnosti, ali sada je otkriveno da ona i te kako ima u vidu sve lepe želje koje su joj uputili fanovi.

Naime, korisnica društvene mreže X (nekadašnjeg Tvitera) Aleks Mari, koja je velika obožavateljka Kejt Midlton i često piše o njoj na ovoj platformi, podelila je da je dobila pismo iz Kensingtonske palate. Kako je istakla, nakon što je saznala da je princeza od Velsa operisana u januaru, ona je poslala Kejt želje da brzo ozdravi.


Danas sam primila ovo lepo priznanje i iskreno mogu da kažem da ću to ceniti do kraja života – napisala je ona na X-u.

 

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Na koverti je pisalo "Kensingtonska palata", moj muž je mislio da će morati da obuče svoje odelo za baštenske zabave, ali je isto kao i ja oduševljen time što sam dobila ovu lepu i dragocenu karticu – otkrila je.


U pismu koje je Aleks uputila Kensingtonska palata pisalo je:


Hvala vam na lepim željama Njenom Kraljevskom Visočanstvu princezi od Velsa. Vaš pažljiv je gest je cenjen.

Podsetimo, princeza od Velsa u januaru je imala operaciju u predelu abodmena, posle čega se nije pojavljivala u javnosti, niti oglašavala, pa se na društvenim mrežama pojavilo mnogo teorija zavere i spekulacija. Sve su pogoršale njene paparaco fotografije na kojima nije ličila na sebe, kao i porodični portret objavljen na Dan majki koji su novinske agencije povukle zbog "manipulacije" u obradi.


Kejt Midlton se nakon svega oglasila video-snimkom u kom je ispričala da se leči od raka.


– U januaru sam podvrgnuta velikoj abdominalnoj operaciji u Londonu, a u tom momentu mislilo se da moje stanje nije kancerozno. Operacija je bila uspešna, ali testovi nakon operacije pokazali su da karcinom jeste prisutan. Moj medicinski tim predložio je preventivnu hemioterapiju i sada sam u ranim fazama tih tretmana – rekla je supruga princa Vilijama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati još dugo da vlada"

 

makonda-tracker