tabloidi su poludeli za njom

Sećate li se kako je svet saznao za Kejt Midlton? Imala je 22 godine i preko noći postala DEVOJKA KOJOJ SVI ZAVIDE

0

Kao sin princa Čarlsa i princeze Dajane, princ Vilijam je od malih nogu bio pred očima javnosti, a kada je odrastao postao je najpoželjniji neženja planete. Niko nije ni slutio da će već početkom svojih 20-ih on pronaći ženu svog života...

Kejt Midlton i princ Vilijam na skijanju 2005. godine
Kejt Midlton i princ Vilijam na skijanju 2005. godinefoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Krajem ovog meseca, 29. aprila, Kejt Midlton i princ Vilijam proslaviće 13. godišnjicu braka, a ove godine oni obeležavaju ovaj datum u veoma teškoj situaciji za njihovu porodicu.


Princeza od Velsa saopštila je nedavno da ima rak i trenutno je na lečenju, a par nije proslavio Uskrs sa ostatkom kraljevske porodice i provode vreme sa ssvojom decom u svom seoskom domu Anmer hol.


Dok se Kejt Midlton bori protiv karcinoma, britanska javnost pruža joj podršku, a Daily Mail se pre nekoliko dana prisetio kada smo prvi put videli lepu Ketrin i budućeg kralja Velike Britanije kao par.

Prošle su skoro dve decenije otkako je svet saznao da je nova zvanična devojka najpoželjnijeg evropskog i svetskog princa u tom trenutku 22-godišnja obična građanka Kejt Midlton.


Oni su fotografisani 2005. prilikom skijanja u švajcarskom Klostersu, a fotografije je prvi objavio tabloid The Sun uz naslov "Konačno, Vils ima devojku", što sugeriše da je javnost žudela da zna detalje ljubavnog života mladog princa.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Oboje su nosili crno-crvenu opremu za skijanje, a bili su odlično raspoloženi i bilo je očigledno da se Kejt odlično slaže s Vilijamovim društvom i ocem Čarlsom. Oni su, inače, u to vreme bili pri kraju studija, pa su privlačili još više pažnje, a nakon ovog odmora su ih predstavnici medija sve češće viđali zajedno.

 

Kejt Midlton na skijanju 2005. godine
Kejt Midlton na skijanju 2005. godinefoto: No Credit / Goff Photos / Profimedia

Par je nakon toga nakratko raskinuo 2007, a venčali su se krajem aprila 2011. godine. Zatim su na svet stigla njihova deca: princ Džordž, princeza Šarlot i princ Lui, a prošle godine Vilijam je i zvanično postao prestolonaslednik britanskog trona, pa bi jednog dana trebalo da postanu kralj i kraljica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker