dokaz ili...?

"Da li je moguće da niko nije primetio detalj sa ZUBIMA?!" Snimak Kejt Midlton ponovo je rasplamsao velike sumnje

0

Kejt Midlton porukom je otkrila da joj je pronađen kancer, ali mnogi i dalje ne veruju da su videli verodostojan snimak.

Kejt Midlton na poslednjem video-snimku, kada je obelodanila dijagnizu kancera
Kejt Midlton na poslednjem video-snimku, kada je obelodanila dijagnizu kancerafoto: Splashnews / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Princeza od Velsa Kejt Midlton krajem marta oglasila se video-snimkom iz Vindzora i obelodanila da joj je dijagnostikovan rak u 42. godini.

 

Ona je u pomenutom snimku, koji krije mnogo simboličnih poruka, otkrila mnoge detalje svoje dijagnoze, lečenja i oporavka, a osvrnula se i na način na koji je svojoj deci otkrila svoju bolest i zbog čega joj je to najteže palo, dok je mnoge važne detalje prećutala.

 

Ne očekuje se da Kejt dalje govori o svojoj bolesti i otkriva detalje, a ovaj video ugušio je brojne teorije zavere koje su se nedeljama raspredale.

 

Ipak, mnogi i dalje ne veruju da je na snimku zaista Kejt i da je poruka autentična, najviše zbog toga što je povodom Dana majki objavljena višestruko izmenjena i fotošopirana fotografija princeze i njene dece.

 

 

Zašto se smatra da je video montiran?

 

Naime, agencija Getty ogradila se od garantovanja potpuno verodostojnosti video-snimka beleškom u opisu fotografije.

 

Ovaj snimak omogućen je od treće strane i možda se ne pridržava uredničke politike ove kompanije — navodi se u napomeni urednika!

 

Neki "nedostaci" koji su odmah primećeni i postali su ključni u dokazivanju onih koji smatraju da je snimak montiran jeste to što "prsten nestaje i pojavljuje se"; kosa joj se "ne pomera" na snimku, nosi isti džemper kao pre sedam godina, ramena su joj "neravna", a poslednji u nizu detalj jeste "dupli red donjih zuba".

 

Zbog toga se u komentarima na društvenim mrežama mogu pročitati navodi da je ovaj video kreirala veštačka inteligencija, pa mnogi ponovo postavljaju isto pitanje: gde je Kejt Midlton?

 

Britanska Bakingemska palata još uvek se nije oglasila po pitanju ovih tvrdnji. Ipak, ono što je dokazano jeste da džemper koji je u pitanju Kejt nije nosila pre 7 godina, što se može videti po rukavima, koji su drugačiji. Naime, smatra se da je ovaj video originalan i verodostojan, te da su svi navodi plod mašte korisnika društvenih mreža.

 

Snimak pogledajte ovde:

 

 

Bonus video

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker