MAJ JE PREKRETNICA

Princ Hari stiže u Britaniju, sve zavisi od jedne žene: Ko će odlučiti hoće li se desiti ISTORIJSKO POMIRENJE ili ne?

0

Princ Hari bi mogao da "iznenadi" Vilijama tokom posete koja bi okončala razdor

PRINC HARI SE VRAĆA U BRITANIJU, DA LI ĆE SE POMIRITI S BRATOM?
PRINC HARI SE VRAĆA U BRITANIJU, DA LI ĆE SE POMIRITI S BRATOM?foto: Nils Jorgensen / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ Hari se vraća u Veliku Britaniju sledećeg meseca, a kraljevski stručnjak tvrdi da bi Saseksi mogli da "iznenade" princa Vilijama i Kejt Midlton - ali samo uz odobrenje Megan Markl.

 

Princ Hari bi mogao da se pomiri sa svojim bratom princom Vilijamom, smatra kraljevski stručnjak.

 

Vojvoda od Saseksa će se vratiti u Veliku Britaniju početkom maja kada bi trebao da prisustvuje proslavi deset godina Invictus Games. Njegova poseta će uključiti specijalnu službu u katedrali Svetog Pavla 8. maja, ali prisustvo Megan Markl ovom događaju tek treba da bude potvrđeno.

 

Nakon dijagnoze raka princeze Kejt, smatralo se da bi poseta mogla da bude veoma nezgodna za Harija ako se odluči da ne poseti svoju bolesnu snaju. Ali sada kraljevski stručnjak tvrdi da vojvoda možda ima nešto u rukavu.

 

- Saseksi prave prolećna iznenađenja. Ovo se dešavalo i ranije, a nikad se ne zna šta bi moglo da se desi u narednim nedeljama ili mesecima. Ali mislim da Hari ne bi uradio ništa bez Meganine saglasnosti - kaže kraljevski stručnjak i biograf Ričard Ficvilijams.

 

U razgovoru za The Sun, Ficvililams je dodao:

 

HARI SE VRAĆA U MAJU U BRITANIJU
HARI SE VRAĆA U MAJU U BRITANIJU foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

- Najbolji način da se razdor reši, ako se želi rešiti, je da se to uradi u okviru porodice. Budući da je i Kejt dijgnostikovan rak ne može se tačno predvideti šta će se dogoditi - kaže on.

 

Princ Hari i Megan su iskazali dobre želje i uputili reči podrške princezi Kejt i to ju upraovo ono što porodici treba jer drugi stručnjak tvrdi da se princ Vilijam oseća "tužno i zbunjeno" zbog ponašanja svog mlađeg brata princa Harija uoči njegove posete Velikoj Britaniji.

 

- Vilijam je tužan i zbunjen koliko su stvari postale loše sa njegovim bratom, ali je pragmatičan u vezi s tim i veruje da je sve to na njegovu štetu - ekskluzivno je rekao kraljevski stručnjak i pisac Tom Kvin.

 

HOĆE LI SE POMIRITI VILIJAM I HARI?
HOĆE LI SE POMIRITI VILIJAM I HARI?foto: EPA / Tolga Akmen

 

Kvin smatra da Hariju još teže pada njihova svađa, jer je Vilijam obezbeđen za budućnost, dok Hari to nije.

 

- Hari ima Megan, ali ima jako malo posla u Sjedinjenim Državama i brine se šta će, zaboga, uraditi ako šou Megan i Harija ne bude uspešan kao što je planirano. Vilijam je u redu za presto. Nakon izlaska knjige "Spare" još su manje Harijeve šanse da se vrati u porodicu - kaže on. 

 

Još nije poznato da li će vojvotkinja od Saseksa Megan Markl posetiti Veliku Britaniju zajedno sa suprugom. Megan se retko vraćala u Veliku Britaniju otkako se par povukao sa svojih kraljevskih dužnosti 2020. godine.

 

Ona je poslednji put u Britaniji bila 2022. kako bi prisustvovala sahrani kraljice Elizabete II. Megan nije bila na krunisanju kralja Čarlsa III prošle godine, već je Hari na toj važnoj ceremoniji bio sam. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Čarls će morati još godinama da vlada

 

makonda-tracker