nije nasumično birano

Otkrivena LAŽNA IMENA koja koristi Kejt Midlton: Vilijam i ona odabrali su zanimljivu simboliku koja ih povezuje

0

Princ i princeza od Velsa upotrebljavaju pseudonime kada žele da ih ne prepoznaju, a otkriveno je i koje i zašto su odabrani baš oni

Kejt Midlton i princ Vilijam, princeza i princ od Velsa
Kejt Midlton i princ Vilijam, princeza i princ od Velsafoto: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, kao pratilja budućeg kralja Velike Britanije i Severne Irske, uvek je tema u svetskim medijima, a proteklih meseci je to slučaj više nego bilo kad tokom više od dve decenije, koliko je par zajedno.


Nakon što je mesecima njeno zdravstveno stanje bilo misterija, što je podstaklo teorije zavere i spekulacije, princeza je saopštila da boluje od raka, a potom se ponovo povukla iz javnosti da bi se lečila na miru.


Njen medicinski tim predložio je da se Kejt podvrgne "preventivnoj hemioterapiji", pa je nismo videli na misi u Vindzoru povodom Uskrsa.

Dok čekamo nove vesti od princezi od Velsa, mediji se i dalje bave brojnim misterijama i zanimljivostima u vezi sa životom lepe supruge princa Vilijama, a Mirror je juče podsetio na to da Kejt ponekad koristi lažno ime iz bezbednosnih razloga.

 

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Većina članova britanske kraljevske porodice – uključujući pokojnu kraljicu Elizabetu II, kralja Čarlsa i kraljicu suprugu Kamilu – upotrebljava pseudonime da bi se olakšala briga o njihovoj sigurnosti, a Kejt Midlton je 2010. slučajno odala jedno od svojih.

 

Tajna imena Kejt Midlton i princa Vilijama


Naime, dok je princ Vilijam radio kao pilot u Velsu, Kejt Midlton, koja je u to vreme živela s njim, jednom prilikom je u kupovini zaboravila torbicu.

 

Na pitanje prodavca Dejva Baklanda na koje ime da rezerviše ronilačko odelo koje je planirala da kupi, Kejt je odgovorila – "gospođa Kembridž".


Gledao ju je i zapravo prokomentarisao da je to veoma neuobičajeno prezime – rekao je za Mail prijatelj prodavca. – Nije imao pojma ko je ona. Ona se samo nasmešila i rekla da će se vratiti.

 

Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godine
Princ Vilijam i kejt Midlton u braku su od 2011. godinefoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Navodno princ Vilijam i Kejt Midlton koriste "kodna imena" i na odmorima, pa je tako jedno prilikom zabeleženo da se princ Vilijam predstavio kao Deni Kolins, dok je Kejt u drugoj prilici odabrala da bude Dafni Klark.

 

Zanimljivo je da su na engleskom inicijali oba imena D.C, što predstavlja titule Duke and Duchess of Cambridge – odnosno vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, što su titule koje je kraljevski par nosio pre nego što su postali princ i princeza od Velsa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker