porodično na utakmici

Mališani obučeni identično, a u sredini — prelepa mama: Jelisaveta Orašanin Teodosić sa sinom i ćerkom bodrila Miloša

1

Jelisaveta Orašanin Teodosić sa decom Petrom i Bogdanom pojavila se na utakmici supruga Miloša Teodosića, u jeku navoda i tračeva o razvodu.

Jelisaveta Orašanin sa decom je bodrila Miloša na utakmici
Jelisaveta Orašanin sa decom je bodrila Miloša na utakmicifoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Prethodnih nedelja, mnogo se pisalo u domaćim medijima o razvodu glumice Jelisavete Orašanin Teodosić i košarkaša Miloša Teodosića.

 

I dok su se razni navodi pominjali na stranicama portala i novina, par se nije oglašavao po tom pitanju, ali su fotografisani zajedno, dok je glumica sa ćerkom Petrom prisustvovala košarkaškoj utakmici supruga, što je i inače njihova porodična tradicija.

 

Teodosići nisu potvrdili ništa od navoda koji su se provlačili po medijima, a košarkaš je nedavno prekinuo intervju posle utakmice na pitanje o ovom traču.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić, inače, imaju dvoje dece – ćerku Petru i sina Bogdana, a nisu sakrili da su vodili bitku za potomstvo.

 

 

Kako su Petra i Bogdan porasli, mama Jelisaveta je krenula da ih vodi na tatine utakmice, gde su njegovi najglasniji i najvverniji navijači. Oni su zajedno fotografisani u Beogradu, na novoj utakmici, a oba mališana bila su identično obučena, u crvenu i belu boju tatinog tima.

 

I dok su deca bila u Zvezdinom dresu, Jelisaveta nije, ali je bila lepo raspoložena, sudeći po fotografijama. Takođe, ovim je ponovo suptilno stavljena tačka na pisanja da su u lošim odnosima.

 

1 / 6 Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

 

Par je, inače, u braku od 2017. godine.Romantično venčanje u Beogradu organizovali su nakon kratke veze, a važe za par koji drži do svoje privatnosti, pa nije komentarisao glasine o razvodu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Jelisaveta Orašanin na utakmici

 

makonda-tracker