Nosila je blizance, izgubila jednu bebu, ostala je Petra: Bolna ispovest Jelisavete Orašanin o borbi za potomstvo

0

Tek iz 5. puta je ostala u drugom stanju, a put do rođenja ćerkice Petre ni malo nije bio lak 

ISPOVEST JELISAVETE ORAŠANIN O VANTELESNOJ OPLODNJI
ISPOVEST JELISAVETE ORAŠANIN O VANTELESNOJ OPLODNJI foto: A.H./ATAImages

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je u braku sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem. Njih dvoje imaju dvoje dece, ali njihov put da postanu roditelji ni malo nije bio lak.

 

Naime, lepa glumica je putem vantelesne oplodnje pokušavala da ostane u drugom stanju i u početku joj sreća nije bila naklonjena. Tek iz petog puta ostala je trudna i tada je konstatovano da nosi blizance

 

Njihovoj sreći nije bilo kraja, ali se onda desilo nešto što niko nije mogao da predvidi i što niko nije očekivao. Od njih dvoje, ostala je samo jedna beba i rodila se ćerkica Petra. 

O svom putu do prvog deteta i svim teškim trenucima kroz koje je morala da prođe Jelisaveta je često govorila u medijima. Ona je ispričala svoje iskustvo kako bi ohrabrila sve one parove koji se bore za roditeljstvo da ne posustaju i da im uvek na umu bude da ništa nije teško u odnosu na sreću koja čeka na kraju tog puta. 

 

- Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze - ispričala je glumica gostujući u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

 

 

- Vantelesnu sam radila usputno. Snimanja i rad su bili jedini način da to preživim. Imala sam strah od neuspeha. Ipak, nikad nisam klonula duhom. Na poslednjoj vantelesnoj sam se malo i smirila, a imala sam saobraćajnu nesreću. Nosila sam dvojke, ali je ostala Petra - rekla je Jelisaveta.

 

Kad je dobila prvo dete potpuno se opustila i o novoj trudnoći nije razmišljala. Baš tada ih je usrećio sin Bogdan koji je bio začet prirodinim putem. 

 

- Kod mene je na kraju ispalo sve kako treba. S Bogdanom nisam znala da sam trudna tri meseca - ispričala je poznata glumica.

 

 

Ona je danas presrećna jer je mama dvoje mališana i trudi se da svaki slobodan trenutak provede sa njima.

 

Da podsetimo, Jelisaveta Orašanin se u junu 2017. godine udala se za košarkaša Miloša Teodosića nakon šest meseci veze. Iako su želeli dete nije mogla da ostane u drugom stanju. Uzrok je bila trombofilija, problem koji mnoge žene sprečava da ostanu u drugom stanju ili da održe trudnoću.

 

Bonus video:

Jelisaveta Orašanin uslikana ispred zgrade u kojoj živi s Milošem Teodosićem 

 

makonda-tracker