praktična

Ne košta mnogo, a ostaće trendi zauvek: Jelisaveta Orašanin Teodosić pronašla je najlepšu prolećnu jaknu za svaki dan

2

Popularna glumica često se okreće modnim klasicima, a ova jednostavna i pristupačna, ali vrlo efektna jakna svakako je među njima

Jelisaveta Orašanin Teodosić na utakmici KK Crvena Zvezda - Panatinaikos
Jelisaveta Orašanin Teodosić na utakmici KK Crvena Zvezda - Panatinaikosfoto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić spada u najbolje odevene žene naše javne scene i u svakoj prilici ostavlja utisak fenomenalnim modnim odabirima, pa ni izlazak na košarkašku utakmicu nije izuzetak.


Zvezda serija "Vojna akademija", "Ubice mog oca", "Dream Team" i brojnih filmova i pozorišnih predstava sinoć je pratila meč KK Crvena zvezda i Panatinaikosa u Beogradu, kada je bodrila svog supruga Miloša Teodosića.


U jeku priča da se poznati par razvodi, oni nisu komentarisali tvrdnje medija, a glumica je iz prvih redova posmatrala utakmicu u društvu ćerke Petre.

Za ovu priliku Jelisaveta je odabrala ležeran stajling za svaki dan, a njegova glavna zvezda je praktičan komad s kojim nema greške i koji se obavezno vraća u trendove za prelazno vreme.

1 / 5 Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

U pitanju je bomber jakna, a glumica se odlučila za prošiveni model maslinastozelene boje.


Bomber jakne su hit i za proleće 20224.


Kratke jakne pune siluete vraćaju nam se i ove prelazne sezone kao savršen dodatak svakodnevnim prolećnim stajlinzima – lagane, ali tople, večno trendi i vrlo praktične.

 

Jelisaveta Orašanin Teodosić
Jelisaveta Orašanin Teodosić foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Čini se da su za ovu godinu dizajneri predstavili širu ponudu bomber jakni nego ikad do sad – na revijama za proleće i leto 2024. godine viđali smo u kolekcijama poznatih brendova kožne, postavljene, pa čak satenske, predimenzionirane, kropovane...
 

Koju god da odaberete, ne možete da pogrešite i imate pouzdan komad za prolećne mesece.

 

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Orašanin Teodosić na utakmici

 

 

makonda-tracker