jedinstvena

I tradicionalno, i moderno, i tako BAJKOVITO! Venčanica Jelisavete Orašanin Teodosić je među najlepšim koje smo videli

0

Kada je 2017. rekla "da" slavnom košarkašu, jedna od najbolje odevenih domaćih glumica izgledala je božanstveno

Jelisaveta Orašanin Teodosić  i Miloš Teodosić u braku su 7 godina
Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić u braku su 7 godinafoto: jagodenamagli/Instagram

Domaći mediji javili su danas da se glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić razvodi se od košarkaša Miloša Teodosića nakon sedam godina braka, što treba uzeti s rezervom jer se niko od njih dvoje još uvek nije oglasio tim povodom.


Sve nas sa kojima su bliski je začudilo to što su se venčali nakon nekoliko meseci veze budući da su i pre braka imali probleme s poverenjem – kaže anonimni izvor koji tvrdi da se razvode za portal Alo!, napominjući da je par bio veoma različit od početka, ali skladan.


On je dalje naveo i da su u sve upletene sumnje o preljubi, a ni šta od navoda još uvek nema potvrde.

Venčanje Jelisavete Orašanin Teodosić i Miloša Teodosića


U svakom slučaju, Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić važili su i, uz nadu da vesti o njihovom rastanku nisu istinite, važe za jedan od omiljenih domaćih parova, a oni su se od samog početka trudili da sačuvaju svoju privatnost, pa ne treba očekivati da će se oglasiti za medije.


Koliko su tajnoviti bili na početku ljubavi, tako su se daleko od javnosti i venčali, a par je priredio romantično venčanje 25. juna 2017. godine u jednom beogradskom restoranu.


Budući da Jelisaveta važi za jednu od najbolje devojaka naše javne scene, sve je tada interesovalo kakvu je venčanicu ona odabrala, a glumica je pred goste i Miloša stigla u predivnoj kreaciji koja spaja tradicionalno i moderno.

 

Venčanica Jelisavete Orašnin Teodosić


Glumica je odabrala klasičnu belu haljinu koja je nešto labavijeg kroja u gornjem delu, a potom se pripijena suknja postepeno širi. Prednji deo haljine krasi V-izrez i izrađen je od poluprovidne tkanine, a u donjem ima efektan šlic. Sve je još romantičnije zahvaljujući sirena-kroju, a toaleta odiše glamurom kakav se očekuje od Jelisavete.

 


Glumica je upotpunila izdanje srebrnim sandalama s visokim potpeticama, a kosu je pustila da pada u talasima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker