šuška se o razvodu

Upoznali se "na prevaru", LUDO VOLELI, dobili dete iz 5. pokušaja: Slatko-gorka ljubavna priča Jelisavete Orašanin i Tea

0

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić i košarkaški as Miloš Teodosić još uvek se ne oglašavaju povodom tvrdnji da se razvode

Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić u braku su 7 godina
Jelisaveta Orašanin Teodosić i Miloš Teodosić u braku su 7 godinafoto: Instagram, Printscreen

Domaći mediji javili su danas da se glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić razvodi se od košarkaša Miloša Teodosića nakon sedam godina braka, što treba uzeti s rezervom jer se niko od njih dvoje još uvek nije oglasio tim povodom.


Jelisaveta i Teo bili su spoj nespojivog čim su otpočeli romansu, ali su i toliko različiti delovali skladno. Sve nas sa kojima su bliski je začudilo to što su se venčali nakon nekoliko meseci veze budući da su i pre braka imali probleme sa poverenjem – kaže anonimni izvor za Alo!.


On je dalje naveo i da su u sve upletene sumnje o preljubi, a ni šta od navoda još uvek nema potvrde.

Doduše, poznati par nikada nije eksponirao svoju ljubav i brak, pa ne treba očekivati da će, ukoliko ima istine u ovoj glasini, komentarisati tvrdnje medija. U pitanju je velika ljubav koja je kao krunu dobila dvoje dece – ćerku Petru i sina Bogdana, a počela je sasvim iznenada...

 

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić na svadbi Aleksandre Prijović i Fiipa Živojinovića
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić na svadbi Aleksandre Prijović i Fiipa Živojinovićafoto: Marina Lopičić

Kako su se upoznali Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić?

 

U trenutku kada je Miloš Teodosić bio jedan od najpoželjnijih srpskih neženja, njemu je pažnju privukla lepa glumica, a navodno je on bio taj koji je inicirao upoznavanje. Sve se dogodilo dok je popularni Teo nastupao u Rusiji, za tamošnji CSKA iz Moskve.


On je insistirao da upozna glumicu preko njihove zajedničke prijateljice, dizajnerke Milice Opačić i njenog dečka koji živi u Rusiji – izjavio je svojevremeno za "Puls" dobro obavešten izvor i nazvao njihovo upoznavanje "svojevrsnom prevarom".


Naime, Jelisaveta nije znala da je jedan od razloga zašto je pozvana u Rusiju upravo reprezentativac Srbije.

 

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić u braku su 7 godina
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić u braku su 7 godinafoto: Instagram

Milica je nju povela u Moskvu i rekla joj kako tamo mora da slika neke njene modele, a Jelisaveta treba da bude model. Tada je upoznala sa Teodosićem. Zvuči neverovatno, ali ljubav je odmah planula. Jelisaveta i Teo su se odmah zaljubili jedno u drugo – rekao je izvor i objasnio da Teo nije krio koliko je zaljubljen u jednu od najatraktivnijih domaćih glumica.


Nakon što se ona vratila u Beograd, Teodosić je non-stop jurio za njom i stavljao joj do znanja da mu se dopada, a ona, za razliku od svih njegovih prethodnih devojaka, nije jurila za njim. Njemu se to jako dopalo i ubrzo je rešio da je zaprosi – ispričao je izvor.

Brak Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin Teodosić


Nakon izvesnog vremena, mediji su javili da je par rešio da stane na ludi kamen, a njhovo romantično venčanje 2017. privlačilo je mnogo pažnje. Ipak, oni su uspeli da zaštite svoju privatnost i proslave svoju ljubav u krugu najbližih.

 

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosić
Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin Teodosićfoto: Vladmir Šporčić


Jelisaveta je uskoro počela da prati supruga po svetu, u zavisnosti od njegovih košarkaških angažmana, a nakon kratke epizode u Americi, živeli su u Italiji i potom stigli u njen rodni Beograd.


U međuvremenu su dobili dvoje dece: najpre je glumica na svet donela 2019. ćerku Petru, a zatim je 2021. stigao i njen mlađi brat Bogdan.
Jelisaveta je otvoreno pričala o svojoj borbi za majčinstvo, kao i da su Teodosić i ona postali roditelji uz pomoć vantelesne oplodnje.

 


Petru sam dobila iz petog puta. Žene moraju da bude jake. Meni je taj period trajao godinu i po dana. Imala sam dva neuspešna pokušaja, na kraju pobačaj i prolazila sam kroz razne faze – rekla je ona u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".


Glumica je sa osmehom podnela sve teške trenutke, a Teo i ona izgradili su srećnu i zadovoljnu porodicu, koja se uvek podržava. U više navrata videli smo Jelisavetu s decom pored košarkaškog terena, ponosnu na Miloševe uspehe.

 

1 / 5 Foto: Bane T. Stojanovic, ATAImages

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO
Kako Jelisaveta Teodosić igra basket

 

makonda-tracker