istina uvek izađe na videlo

Rez od 8 cm na glavi budi NOVU SUMNJU: Od čega Kejt Midlton bolovala pre nego što joj je otkriven RAK?

0

Vest da princeza boluje od raka potresla je svet, ali retko ko zna da je ona imala i niz drugih zdravstvenih problema 

SVE BOLESTI KEJT MIDLTON
SVE BOLESTI KEJT MIDLTON foto: EPA/STEPHANIE LECOCQ

Princeza Kejt Midlton u poslednjih nekoliko meseci bila je glavna tema pisanja ne samo stranih, već i domaćih medija. Nakon mnogo spekulacija, saznalo se da boluje od kancera, što je zaprepastilo ceo svet.

 

Tada su sve oči bile uprte u nju, njenog supruga princa Vilijama, ali i kralja Čarlsa. On se takođe oglasio i rekao da je ponosan na svoju snaju, a kralj Vilijam je od samog početka bio Kejtina najveća podrška. 

 

Vest da princeza od Velsa boluje od raka propratio je i jedan skandal, kada je osoblje bolnice pokušalo da otkrije detalje iz zdravstvenog kartona lepe Kejt Midlton. U tome, čini se, nisu uspeli, a i pored toga zna se da je Kejt ranije bolovala od nekoliko bolesti. 

 

U video poruci koja je preplavila Internet Kejt je otkrila da je njena dijagnoza "došla kao veliki šok", a otkrila je takođe, da je i pre ove imala neke bolesti o kojima nije pričala u javnosti.

 

Kao dete Kejt  je bila podvrgnuta jednoj operaciji od koje joj je ostao ožiljak od 8 cm na levoj strani glave, koji je u javnosti prvi put viđen 2011. godine. Tada se iz kraljevske porodice moglo čuti o čemu se radi, ali nije bilo detalja, pa nije jasno zbog čega je Kejt operisala glavu.

 

KEJT BOLUJE OD KARCINOMA I LEČI SE UZ POMOĆ HEMOTERAPIJE
KEJT BOLUJE OD KARCINOMA I LEČI SE UZ POMOĆ HEMOTERAPIJE foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Zdravstvene tegobe koje je Kejt imala više puta bile su mučnine, ali ne neke ozbiljne, već one koje ima gotovo svaka trudnica. Njene trudnoće su bile uredne, ali praćenje tegobama koje su Kejt mučile u prvim mesecima drugog stanja.

 

Osim toga Kejt nije imala teže bolesti sve do sada, kada je imala abdominalnu operaciju, tokom koje je otkriveno da ima i kancer, ali se ni ovog puta ne znaju detalji. On je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji, a kako će teći oporavak ostaje nam da vidimo.

 

Bonus video:

Šta se krije iza fotošopirane fotografije Kejt Midlton?

 

makonda-tracker