oglasila se

Direktno su je pitali – JE LI TO ONA: Dvojnica Kejt Midlton konačno progovorila o snimku koji je digao Britaniju na noge

1

Čim se pojavio snimak na kom je navodno princeza od Velsa, počele su spekulacije da je na njemu zapravo "najrealistična dvojnica Kejt Midlton", pa su joj se mediji obratili

Kejt Midlton, princeza od Velsa
Kejt Midlton, princeza od Velsafoto: EPA-EFE/HANNAH MCKAY

Misterije u vezi sa stanjem Kejt Midlton, princeze od Velsa, nakon njene operacije u januaru, nastavljaju se uprkos snimku koji je objavljen pre nekoliko dana.


Pošto su se nedeljama svi pitali gde je nestala supruga princa Vilijama i da li je njeno zdravlje narušenije nego što Kensingtonska palata tvrdi, osvanuo je njen i Vilijamov snimak iz kupovine.


Mnogi i dalje nisu ubeđeni da je na njemu zaista Kejt, pa se među brojnim spekulacijama može pročitati da je pored princa Vilijama hodala dvojnica.

 

 

Sva pažnja je potom usmerena na Hejdi Agan, devojku koja je godinama poznata po velikoj sličnosti s princezom, a ona se potom oglasila i razjasnila je li ona na snimku.

Očigledno, ima spekulacija o tome jesu li na snimku zaista Kejt i Vilijam – rekla je ona za The Mirror. – Zapravo, i na mojim profilima na društvenim mrežama su ljudi poludeli i misle da sam to ja, ali ja znam da nisam.

 


Ona je dodala da je u vreme kada je snimak nastao ona bila na poslu i naglašava da ona nije hodala pored princa od Velsa.


Znam da to nisam ja. Zaista 100 posto verujem da su u tom videu Kejt Midlton i Vilijam – istakla je za pomenuti portal Hejdi Agan.


Ona je pozvala teoretičare zavere da prestanu s nagađanjima.

Sve je ovo otišlo predaleko – rekla je. – Počelo je kao šala o tome gde je Kejt, ali sada se pretvorilo u dramu koja stvarno mora da prestane.


Hejdi Agan se na Instagramu predstavlja kao "najrealističnija dvojnica Kejt Midlton u Ujedinjenom Kraljevstvu" i imitira buduću kraljicu još od 2012. godine. I sama se nedavno našalila na račun teorija zavere, kada je objavila svoju fotografiju uz opis:


Pronašla sam je. Dobro je.

 


Podsetimo, nakon višenedeljnih spekulacija i gafa sa "izmanipulisanom fotografijom" princeze koju su povukle novinske agencije, ona je navodno viđena za vikend. The Sun i TMZ potom su objavili snimak na kom vidimo, kako se tvrdi, Kejt Midlton i princa Vilijama u kupovini u lokalnoj seoskoj prodavnici blizu Vindzora.


Osoba koja je videla kraljevski par rekla je za The Sun:


– Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što ih vidim tu. Kejt je kupovala s Vilijamom i izgledali su srećno, a ona je delovala dobro.


Ipak, potvrde Kensingtonske palate da je zaista princeza od Velsa na snimku i dalje nema.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker