ponosan

"Moja žena mora da sedne ovde i čuje sve": Princ Vilijam više ne ignoriše pominjanje Kejt Midlton

0

Nakon što je nedavno ignorisao pitanje kako je Kejt Midlton, princ Vilijam sada ju je najpre sam pomenuo, a potom ljubazno reagovao na komentar o njenom stanju

Princ Vilijam na nedavnoj dodeli BAFTA nagrada
Princ Vilijam na nedavnoj dodeli BAFTA nagradafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Dok se u medijima i na društvenim mrežama i dalje šire teorije zavere i spekulacije o zdravstvenom stanju Kejt Midlton (42), princeze od Velsa, njen suprug princ Vilijam (41) nastavlja sa svojim kraljevskim obavezama.


On je juče posetio Galeriju "Milenijum" u Južnom Jorkširu, gde je s lokalnom organizijcom razgovarao o problemu beskućništva u Šefildu.


Kada je izvršna direktorka Gradskog veća Kejt Džozef pokrenula temu detinjstva, prestolonaslednik britanskog trona primetio je uspeh koji je u ovom polju postigla njegova supruga u svojim ranim projektima po ulasku u britansku kraljevsku porodicu.

Ovde ulazim u teritoriju moje žene. Ona mora da sedne ovde da čuje ovo – rekao je sa osmehom princ Vilijam.


Nešto ranije mu je jedan od građana rekao da je, u jeku njenih zdravstvenih problema, poslao princezi Ketrin pismo sa željom da se brzo oporavi.

Zaista ste veoma ljubazni – odgovorio je Vilijam.

 

Snimak Kejt Midlton


Podsetimo, pre nekoliko dana The Sun i TMZ objavili su snimak na kom se navodno vide Kejt Midlton i princ Vilijam prilikom posete lokalnoj prodavnici tokom vikenda. Na njemu princeza od Velsa izgleda sjajno, odlično raspoloženo, dok ćaska i šeta sa suprugom i nosi kesu.

Očevici tvrde da je Kejt delovala odlično, ako je to uopšte ona jer potvrde Kensingtonske palate i dalje nema.


Osoba koja je videla kraljevski par rekla je za The Sun:


Posle svih glasina koje su kružile, bio sam zapanjen što ih vidim tu. Kejt je kupovala s Vilijamom i izgledali su srećno, a ona je delovala dobro.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

 

makonda-tracker