poznate mame nemaju mira

Čik pogodite šta im smeta: Slavna lepotica izašla sa ćerkom u šetnju i našla se na meti VRLO negativnih komentara

0

Popularna manekenka je ponosna mama trogodišnje devojčice, koju nikada ne eksponira u javnosti, a one su sada viđene zajedno u Njujorku

Điđi Hadid u šetnji s prijateljicom i ćerkom
Điđi Hadid u šetnji s prijateljicom i ćerkomfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka Điđi Hadid (28) ipak se nije pre nekoliko dana pojavila s glumcem Bredlijem Kuperom na dodeli Oskara, što je trebalo da bude njihovo prvo zajedničko zvanično pojavljivanje na nekom događaju otkako su par.


Ona se, nakon održanih nedelja mode, vratila svom uobičajenom načinu života, pokazala je novu frizuru, a sada je fanovima pružila retku priliku da je vide u ulozi mame.


Điđi s muzičkom zvezdom i bivšim dečkom Zejnom Malikom (31), nekadašnjim članom grupe One Direction, ima ćerku Kai (3), koju nikada ne eksponira u javnosti, a sada je s njom prošetala ulicama Njujorka.

Čuvena lepotica gurala je ćerku u kolicima, dok je pored nje išla njena prijateljica s bebom u "kenguru", a one su sve vreme ćaskale, dok se Điđi povremeno osmehivala ćerki.

 

Điđi Hadid u šetnji s prijateljicom i ćerkom
Điđi Hadid u šetnji s prijateljicom i ćerkomfoto: Alessandra G / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ove fotografije su, kako to obično biva s poznatim majkama, izmamile i negativne komentare, pa se mnogi pitaju zbog čega manekenka gura trogodišnje dete u kolicima. Neki osuđuju Điđi što ne insistira da njena ćerka hoda, a neki čak veruju da je u pitanju još jedna beba.


"Moj sin je odbijao kolica u tom uzrastu! Jesmo li sigurni da nije dobila još jednu bebu?", "Ako dete ima tri godine, zašto je još uvek okrenuto licem prema njoj?", "Razumem da dete od tri godine ne hoda brzo, ali zar ne postoje druge opcije?", "Trogodišnja devojčica valjda ume da hoda?"... neke su od reakcija.

 

Điđi Hadid sa ćerkom Kai u Njujorku
Điđi Hadid sa ćerkom Kai u Njujorkufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, kako je Điđi Hadid neprestano na meti paparaca, razloge verovatno treba potražiti u tome što ona želi da zakloni svoju ćerku od pogleda i bliceva.


Podsetimo američka manekenka palestinsko-holandskog porekla viđa se s glumcem Bredlijem Kuperom od oktobra 2023. godine, a paparaci su ih u više navrata spazili zajedno pri povratku s ručkova i u šetnjama. Očekivalo se da će oni zajedno doći na 96. dodelu Oskara minulog vikenda, ali je holivudska zvezda ipak bila u društvu majke Glorije Kampano, dok se Điđi nije pojavila.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Manekenka pokazala kadrove iz luksuzne vile Madridu

 

makonda-tracker