pomalo čudno i zabrinjavajuće

Nosi titulu NAJVEĆEG LUZERA, na dodelu Oskara došao je - SA MAMOM: Oterala je od njega sve ŽENE, smeje mu se ceo svet

0

Iako je mogao da ima mnoge lepotice, ni jedna nije mogla da prođe "kontrolu" njegove majke 

BREDLI KUPER PONEO TITULU NAJVEĆEG LUZERA NA DODELI OSKARA
BREDLI KUPER PONEO TITULU NAJVEĆEG LUZERA NA DODELI OSKARA foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čuveni holivudski zavodnik Bredli Kuper pojavio se sinoć na 96. dodeli Oskara u Los Anđelesu. Nije ovo prvi put da imamo priliku da ga vidimo na crvenom tepihu, ali je ovog puta sve iznenadio.

 

Nekada veliki zavodnik na ovaj važan događaj došao je ni sa kim drugim nego sa svojom majkom Glorijom Kampano. Ovo je samo podgrejalo nagađanja da je upravo ona ta koja kroji njegovu sudbinu i da je zahvaljujući njoj ostao sam.

 

Nekadašnjeg miljenika žena na društvenim mrežama pratioci proglasili "najvećim luzerom Oskara", jer njegov film 'Maestro' nije osvojio ništa ni u jednoj od sedam kategorija u kojima je bio nominovan.

 

 

Na društvenim mrežama su mišljenja o njegovom ostvarenju bila različita. Bilo je korisnika koji su smatrali da je zaslužio makar jednu nagradu, ali i oni koji su bili stava da je sasvim jasno mu baš i ne idu stvari od ruke u poslednje vreme. 

 

Osim zbog ovog nesupeha, o Bredliju se govorilo i zbog činjenice da je na dodelu Oskara došao u društvu majek, koja je u medijima poznata kao "svekrva iz pakla".

 

Prema tvrdnjama mnogih koji su bili bliski sa Bredlijem ona je krivac što su mnoge njegove veze završene neuspehom i razlazom. Najpoznatija među njima bila je ona sa manekenkom Irinom Šajk.

 

BREDLIJU MAJKA KROJI ŽIVOT
BREDLIJU MAJKA KROJI ŽIVOTfoto: EPA-EFE/ALLISON DINNER

 

Čini se da je Kuper zadovoljan, jer cele večeri nije skidao osmeh sa lica. Kako se navodi u stranim medijima Bredli slepo sluša savete svoje majke bilo da je u pitanju posao ili ljubavni život. 

 

Kako tvrde anonimni izvori, Glorija je ta koja svoj sud daje na početku svake sinovljeve veze. Njeno mišljenje mu je veoma važno, a ono što je iznenadilo mnoge jeste činjenica da Bredli nosi venčani prsten svog oca Čarlsa, koji je preminuo 2011. godine.

 

Mediji su pisali da je lepoj manekenki smetala ta ogromna prisnost Bredlija i Glorije i da je zbog toga odlučila da prekine njihovu romansu. 

 

Bonus video:

Supruga Tome Zdravkovića o filmu "Toma"

 

makonda-tracker