i điđi uvek može bolje

Ko bi rekao da će joj i ovako lepo stajati? Manekenka iznenadila novom FRIZUROM i izgleda – verovali ili ne – još lepše

0

Popularna manekenka je svoj imidž i stil zasnovala na dugoj plavoj kosi, međutim, sada nas je sve iznenadila svojom novom kratkom frizurom. Điđi Hadid je bacila u senku svoj dosadašnji izgled i zapalila mreže razigranim prolećnim stilom.

Điđi na nedelji mode u Parizu
Điđi na nedelji mode u Parizufoto: Jean-Baptiste Soulliat / Starface / Profimedia

Supermodel Điđi Hadid ima potpuno novi šik izgled, a popularna manekenka je na svom instagram profilu objavila video u kom se pohvalila novom frizurom.

 

U snimku se vidi njen frizer Kris Mekmilan kako seče nekoliko centimetara njene mokre kose. Na snimku se vidi vesela Hadid, koja na sebi ima samo crni grudnjak i malo šminke dok pokazuje svoj novi look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

U objavi na sopstvenom Instagram profilu frizer Kris Mekmilan je podelio nekoliko fotografija na kojima Hadid pokazuje svoju novu frizuru. 

 

Napisao je da voli da sarađuje sa Hadid u kreiranju njenog novog, potpuno drugačijeg izgleda.  

 

Na prvoj fotografiju koju je objavio, manekenka nosi jarkožuti bikini ispod krem džempera, svoj izgled za plažu upotpunila je nakitom od školjki. Na drugoj fotografiji nosi kratku sivu košulju sa kragnom dok pozira ispred drveta.

 

 

U svakom slučaju, nešto novo, osvežavajuće i potpuno drugačije, a pristaje joj sjajno!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

SRPSKA MANEKENKA U NAJBOGATIJOJ SVETSKOJ FILMSKOJ INDUSTRIJI! Stanković o mužu, detetu, životu: SLAVE SRPSKE PRAZNIKE!

 

makonda-tracker