šuška se

Ne može da sakrije kako se oseća: Kako je Irina Šajk reagovala na vest da Bredli ljubi njenu koleginicu?

0

Navodno ruskoj manekenki nije lako otkako je otac njene ćerke u vezi s mladom lepoticom

Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno imaju jedno dete
Bredli Kuper i Irina Šajk zajedno imaju jedno detefoto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ruska manekenka Irina Šajk navodno je raskinula s igračem američkog fudbala Tomom Brejdijem, javili su strani mediji, i to u jeku nove veze njenog bivšeg.


Glumac Bredli Kuper već neko vreme se viđa s manekenkom Điđi Hadid, a par je više puta uslikan u Njujorku, jednom prilikom i tokom romantične šetnje po kiši.


Još uvek nije poznato koliko je ozbiljna Bredlijeva veza s lepoticom palestinskog porekla, a navodno se zna kako se zbog toga oseća Irina Šajk.

To ju je iznenadilo – kaže za Page Six izvor blizak Ruskinji, koji tvrdi i da Irina ne ide slučajno u delove grada za koje zna da vrve od paparaca i da je to njen način da kaže "Pogledaj me".


Anonimna osoba bliska manekenki dodaje i da Irina Šajk "nije srećna" zbog ljubavi oca njene ćerke s njenom devet godina mlađom koleginicom.

 

Irina Šajk svakodnevno je na meti paparaca, a to navodno nije slučajno
Irina Šajk svakodnevno je na meti paparaca, a to navodno nije slučajnofoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Irina i Bredli bili su zajedno od 2015. do 2019. godine, a zajedno su dobili ćerku Leu de Senu. Oni su ostali u fenomenalnim odnosima i nakon raskida, pa često putuju porodično i obeležavaju praznike zajedno.

 

BONUS VIDEO

Porodici Hadid ugrožena bezbednost?

 

makonda-tracker