sve bizarnije tvrdnje

Sapunica bez kraja: Princ Vilijam na sahrani člana kraljevske porodice za kog pričaju da je bio LJUBAVNIK Kejt Midlton

0

Ne postoji nijedan dokaz da je pokojni Tomas Kingston imao bilo šta s Kejt Midlton, ali već danima kruže spekulacije da su oni imali aferu. U svakom slučaju, suprug ledi Gabrijele sahranjen je u Londonu, a ispraćaju je prisustvovao – princ Vilijam!

Princ Vilijam u Vestminsterskoj opatiji na obeležavanju Dana Komonvelta 11. marta
Princ Vilijam u Vestminsterskoj opatiji na obeležavanju Dana Komonvelta 11. martafoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Otkako je princeza od Velsa Kejt Midlton operisana u januaru ne prestaju da se šire teorije zavere o njenom stanju, a u jednu od njih upleten je i bivši dečko njene sestre Pipe i član šire kraljevske porodice koji je nedavno preminuo.


Među brojnim neverovatnim i bizarnim tvrdnjama o tome šta se zapravo dešava sa suprugom princa Vilijama pojavila se i spekulacija da je ona bila u tajnoj vezi s Tomasom Kingstonom, koji je pronađen mrtav 25. februara.


Teorije idu tako daleko da se tvrdi čak i da je princeza možda zatrudnela u ovoj aferi, za šta ne postoji nijedan dokaz niti bilo šta što bi sugerisalo da je ona u drugom stanju ili da je s Kingstonom bila išta više od prijatelja.

Bilo kako bilo, princ Vilijam, koji je i sam retko u javnosti otkako se Kejt operisala, prisustvovao je juče u Londonu sahrani Tomasa Kingstona, o čemu britanski mediji detaljno izveštavaju.

 

Tomas Kingston sa suprugom ledi Gabrijelom
Tomas Kingston sa suprugom ledi Gabrijelomfoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Podsetimo, Kingston je pronađen 25. februara u domu svojih roditelja u Kotsvoldsu bez znakova života u 46. godini, a istragom je utvrđeno da je preminuo od "traumatske povrede glave", dok je pored njegovog tela pronađen pištolj.

 

Sahrana Tomasa Kingstona


On je juče ispraćen na večni počinak u Kraljevskoj kapeli u Palati Sejnt Džejmsa u Londonu, a privatnoj sahrani prisustvovalo je oko 140 članova porodice i prijatelja. Među njima su bili roditelji Kingstonove supruge ledi Gabrijele Vindzor princ Majkl i princeza Mišel od Kenta, kao i princ Vilijam, dok je kraljica Kamila tada organizovala prijem u Bakingemskoj palati, te je bila sprečena.

 

Tomas Kingston i ledi Gabrijela na svom venčanju 2019. godine
Tomas Kingston i ledi Gabrijela na svom venčanju 2019. godinefoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Kovčeg s telom Tomasa Kingstona iznet je iz Kensingtonske palate, a služba je trajala četiri sata, posle čega su njegovi ostaci kremirani.


U saopštenju koje je izdala Bakingemska palata nakon njegove smrti, ledi Gabrijela opisala je svog pokojnog supruga kao "izuzetnog čoveka koji je uneo svetlo u živote svih koji su ga poznavali". Oni su bili u braku od 2019. godine, a iako nisu bili "radni članovi kraljevske porodice", jesu bili njen istaknut i dobro poznat deo.


Kingston je, inače, bivši dečko Pipe Midlton, sestre princeze od Velsa Kejt Midlton i nije poznato na osnovu čega ga na društvenim mrežama povezuju sa suprugom princa Vilijama osim po tome što su se poznavali. On je bio u dobrim odnosima s Midltonovima, pa je tako i nakon raskida s Pipom ostao u kontaktu s njom i čak prisustvovao njenom venčanju 2017. godine.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

 

makonda-tracker