"bog zna da sam pokušala!"

"Plesati sa Čarlsom je BOLJE OD SEKSA": Glumica priznala da je probala da zavede kralja, ali on ju je odbio

1

Da je sin Elizabete II bio zainteresovan, slavna glumica danas je mogla da ima i titulu kraljice pored svog imena

Ema Tompson i kralj Čarls već godinama su prijatelji
Ema Tompson i kralj Čarls već godinama su prijateljifoto: JOHNNY EGGITT / AFP / Profimedia

Kralj Čarls III trenutno nije zastupljen u javnosti jer se leči nakon što mu je dijagnostikovan rak, pa se britanski mediji uglavnom prisećaju njegovih starih izjava i putovanja.


Među onima koji su ponovo u fokusu jeste i put tadašnjeg princa i prestolonaslednika Čarlsa u Argentinu, kada je čitave večeri plesao i najistaknutijim tamošnjim igračicama kao što je Adrijana Vasile, ali i političarkama poput Zulemite Menem.


Pokazao je sin kraljice Elizabete II zavidne plesne veštine, a to nas je podsetilo na jednu izjavu o tome kakav je Čarls na plesnom podijumu.

 

Adrijana Vasile i tadašnji princ Čarls na prijemu u Argentini
Adrijana Vasile i tadašnji princ Čarls na prijemu u Argentinifoto: Peter Nicholls / News Licensing / Profimedia

Čuvena glumica Ema Tompson (64), koju smo gledali u nizu uspešnih ostvarenja kao što su "Razum i osećajnost", "Zlica", "Dadilja Mekfi", "U stvari ljubav" i mnogim drugim, već godinama neguje prijateljske odnose sa Čarlsom.

Plesati sa Čarlsom, starim prijateljem, bolje je od seksa – rekla je 2013. za Time Tompsonova.


Kako je ona objasnila, on se sjajno slaže s njenim kolegama, a u prošlosti je, tvrdila je možda i u šali, pokušala da se dočepa titule princeze preko Čarlsa.

 

Ema Tompson jedna je od omiljenih holivudskih glumica
Ema Tompson jedna je od omiljenih holivudskih glumicafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

– Postoji duga istorija odnosa princa od Velsa s glumcima – ne samo s glumicama, ne samo nepristojnih odnosa, kako bi on rekao, a Bog zna da sam ja pokušavala. Nije bi zainteresovan za to – istakla je Ema Tompson.


Glumica je bila među slavnima koji su podržali Čarlsa kada je krunisan za kralja u maju 2023. godine, a u Vestminstersku palatu je stigla u vrlo otmenom izdanju, noseći ponosno svoj Orden Britanske imperije, koji joj je 2018. uručila kraljica Elizabeta II za doprinos umetnosti.

 

Ema Tompson i njen suprug i glumac Greg Vajs na krunisanju Čarlsa III
Ema Tompson i njen suprug i glumac Greg Vajs na krunisanju Čarlsa IIIfoto: EPA-EFE/Andy Rain

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

"Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu"

 

makonda-tracker