brzinu je nasledio od oca

Gledali smo ga na PZE i u brojnim reklamama: Znate li ko je sin poznatog mađioničara Big Laleta?

1

Sin mađioničara koji je dugo bio jedna od najvećih TV zvezda na našim prostorima pre nekoliko večeri je nastupio na Pesmi za Evroviziju '24.

Kat Dosa s plesačima, među kojima je bio Ilija Antić
Kat Dosa s plesačima, među kojima je bio Ilija Antićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Večeras ćemo gledati finale Pesme za Evroviziju '24, u kojoj će se izvođači nadmetati kako bi osvojili srca žirija i publike i postali predstavnici Srbije na Evroviziji u Malmeu.


Među onima koji nisu uspeli da se plasiraju u finale je mlada pevačica Kat Dosa, koja je priredila nezaboravan nastup, a deo njega bili su i talentovani plesači.


Jedan od njih bio je Ilija Antić, kog ste možda zapazili 2009. u takmičenju "Ja imam talenat" ili u brojnim reklamama koje je snimao proteklih godina.

Malo je poznato da je on sin popularnog mađioničara Lazara Antića, odnosno Big Laleta, koji je dugo bio velika TV zvezda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Antic (@ilijaboogie)


Ilija može da se pohvali izuzetnim talentom, a on je svojevremeno s prijateljem Aleksandrom Markovićem otvorio i svoju plesnu školu. Kako je istakao kao u vreme kada je učestvovao u šouu "Ja imam talenat", ne isključuje da mu je dar preneo upravo slavni otac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Antic (@ilijaboogie)


Tata je oduševljen mojim igranjem, kao i cela porodica od koje dobijam maksimalnu podršku. Moguće je da sam talenat nasledio od njega jer se on nekada bavio folklorom, ali pleše i tango i valcer. Mislim da imam tu njegovu brzinu – rekao je on za Blic te 2009. godine.


On je poznat i pod nadimkom Bugi, a ispričao je tada da je plesom počeo da se bavi u srednjoj školi, kada ga je "zarazio" dečko koji se bavio elektro-bugijem.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Antic (@ilijaboogie)

 


BONUS VIDEO

Nekadašnji pevači na PZE izneli utiske o polufinalu: Ovo su im favoriti

 

makonda-tracker