galerija

Interesantna boja & kroj za svaku priliku! Kaput Olivere Kovačević za drugo polufinale PZE '24. razbija svaku monotoniju

1

Olivera Kovačević ponela je odličan stajling za drugo polufinalno veče "Pesme za Evroviziju" 2024.

Olivera Kovačević
Olivera Kovačevićfoto: Uroš Arsić/Mondo

Drugo polufinale takmičenja "Pesma za Evroviziju" doneće nove finaliste, koji će se u subotu, 2. marta, nadmetati za pobedu i plasman na Evroviziji u Malmeu ovog proleća.

 

Moći ćemo da upoznamo nove takmičare i vidimo neka dobro poznata stara lica, ali jedno je sigurno: neće nam manjkati ni zabave, ni uzbuđenja, ali ni odličnih, smelih i provereno dobrih modnih ideja.

 

Ovog takmičenja ne bi bilo u ovakvom obliku da nije Olivere Kovačević, koja je, nakon prve večeri, kada je blistala u crnom autfitu, birala nešto drugačije boje za drugo veče, uz koje ne postoji dosada! To od nje ne čudi, jer uvek ima interesantan stil od kojih mogu učiti i mlađi i stariji.

 

Olja Kovačević pojavila se na drugom polufinalu u braon košulji, svilenim dezeniranim pantalonama, maslinastom torbicom i crnim cipelama, ali najprimećeniji komad bio je kaput oker boje, kakav može da se nosi u doslovno svakoj prilici.

 

1 / 5 Foto: Uroš Arsić/Mondo

 

Uz koje boje se kombinuje oker?

 

Olivera je kaput ponela ležerno prebačen preko ostatka kombinacije, a osim u ovakvoj kobinaciji sa braon i maslinastim nijansama, perfektno bi se uklopio uz monohromatski crni stajling.

 

Oker se odlično slaže sa burgundi nijansama, ali i sa plavom bojom, posebno njenim tamnijim i hladnijim tonovima.

 

Olivera zna da se oker odlično slaže sa raznovrsnim printovima, pa je njen kaput bio odličan spoj uz ovakve pantalone.

 

Stil Olivere Kovačević za drugo polufinale PZE '24.
Stil Olivere Kovačević za drugo polufinale PZE '24.foto: Uroš Arsić/Mondo

U galeriji pogledajte stajlinge učesnike drugog polufinala PZE '24:

 

1 / 12 Foto: Uroš Arsić/Mondo

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽELIM KARLEUŠI DA POBEDI SEBE! Olivera Kovačević progovorila o ZABRANI DIVE na RTS: Ne nastupa na PZE iz jednog razloga!

 

makonda-tracker