teška priča

Dok peva pesmu "Džanum" tuga lebdi u vazduhu: Teya Dora je doživela VELIKU TRAGEDIJU o kojoj NIKADA ne govori u javnosti

0

Ova emotivna pesma prevedena je čak na 198 jezika, proslavila ju je širom sveta 

foto: Instagram / iamteyadora
foto: Instagram / iamteyadora

Teodora Pavlovska, srpska pevačica, kompozitorka i producentkinja mnogima poznatija kao Teya Dora publici se predstavila brojnim numerama, ali se čini da joj je jedna bila uzlazinica koja ju je vinula visoko među zvezde.

 

U pitanju je pesma "Džanum" koja nosi jednu posebnu poruku, emociju zbog koje Teyi često zna da zaigra suza u oku dok je peva. Ovakva osećanja proizilaze iz jednog tragičnog događaja koji je doživela i koji je trajno ostavio tugu u njenom životu.

 

O njemu ona retko kada priča u javnosti, ali jednom prilikom je otkrila da joj je mnogo teško što jedna osoba koja joj je mnogo u životu značila više nije među živima i ne može da se raduje uspehu koji je doživela.

 

Teya se takođe jednom prilikom dotakla detinjstva koje je provela u Boru i drugim gradovima u istočnoj Srbiji. Njoj su roditelji bili oduvek velika podrška, a s kednlom u grlu uvek govori i o ocu Draganu bez kog je ostala 2021. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)

 

Po mišljenju mnogih Teya je među favoritima za pobedu na "Pesmi za Evroviziju" 2024. godine. Sa numerom „Ramonda" pokušaće da očara Srbiju i učini da baš ona bude ta koja će pokušati da Eurosong dovede sledeće godine u našu zemlju. 

 

Bonus video:

Vladimir Grajić Graja o Evroviziji 

 

 

makonda-tracker