hoće li uvažiti savet?

"Kad te ona pozove, ODMAH se ispraviš!" Ovo je TAJNO ORUŽJE kralja Čarlsa protiv princa Harija i Megan?

0

Britanska kraljevska porodica ne prestaje da dobija udarce od "odbeglih" članova, a kralja Čarlsa savetuju da potegne najtežu artiljeriju

Princ Hari i Megan Markl na dan kad su objavili da su vereni
Princ Hari i Megan Markl na dan kad su objavili da su verenifoto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Iako je princ Hari ponudio da se na neko vreme vrati svojim kraljevskim obavezama, malo je verovatno da će ga kralj Čarls III primiti širom raširenih ruku.


Britanska kraljevska porodica iznova je pogođena skandalima otkako su Hari i njegova supruga Megan Markl 2020. stupili s funkcija viših članova porodice i preselili se u Ameriku. Brojnim ispovestima oni su narušili imidž prinčevih najbližih, kao i sopstveni, a trzavice ne prestaju.


Najnoviji skandal je zloupotreba titula vojvode i vojvotkinje od Saseksa koje je paru dala pokojna kraljica Elizabeta II kad su se venčali, jer ih oni koriste za sopstvenu samopromociju na svom novom sajtu Sussex.com.

Dok se kralj Čarls III leči od raka, kraljevski eksperti tvrde da otac princa Harija ima "tajno oružje" protiv sina i snahe.

 

Ko je jedini ko bi umeo s Harijem i Megan?


Sara Vajn, stručnjakinja za kraljevsku porodicu i kolumnistkinja Mail-a, kaže da je jedina koja može da reši situaciju i ujedini porodicu kraljeva sestra princeza Ana.

 

Princeza Ana je jedina ćerka kraljice Elizabete II
Princeza Ana je jedina ćerka kraljice Elizabete IIfoto: Shutterstock / Art Babych

Mislim da je ona odgovor na probleme u kraljevskoj porodici – kaže Vajnova, kako prenosi GB News. – Znamo da s njom nema besmislica.


Princeza Ana poznata je kao praktična i ozbiljna žena, a ova kraljevska ekspertkinja veruje da je ona jedina koja može da obuzda vojvodu i vojvotkinju od Saseksa.


Mislim da treba da pošaljemo princezu Anu da se nosi s Harijem i Megan... Jer ako te ona pozove, ti odmah sedneš pravo – ističe Sara vajn. – Da sam ja kralj, rekla bih: "Ana, molim te, idi i sredi stvar s njima".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker