Za njega ne postoji "plan B", samo jedna opcija: Zatežu se odnosi između Harija i Megan - on uporan, ona jasna!

0

Od kako je kralj obelodanio da boluje od raka mnogo toga se desilo u kraljevskoj porodici, a možda i najveće iznenađenje bio je dolazak Harija kako bi na samo pola sata video oca 

MEGAN NE ŽELI DA IDE U ENGESKU, ZATEŽU SE ODNOSI U PORODICI
MEGAN NE ŽELI DA IDE U ENGESKU, ZATEŽU SE ODNOSI U PORODICI foto: Remko de Waal / EPA

Nedavni povratak princa Harija u Veliku Britaniju podstakao je nagađanja o tome šta će se dalje dešavati u kraljevskoj porodici.

 

U medijima se spekuliše o njegovim budućim potezima i Megan Markle i Harija, ali i tome kako će na njihov eventualni povratak reagovati ostali članovi porodice.


- Princ Hari i Megan Markl su navodno pričali o tome šta će sledeće preduzeti kako bi pokušali da smanje razdor koji je nastao nakon što su oni odlučili da se povuku sa kraljevskih dužnosti - tvrdi jedan insajder.

 

 

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su otuđeni od porodice od 2020. godine, ali reakcija Harija nakon što ga je otac obavestio da je bolestan pokazala je da je spreman da se pomiri i izgladi odnose.

 

Njihove različite tvrdnje i optužbe protiv članova kraljevske porodice dodatno su zaoštrile njihov sukob, ali još uvek postoji nada da bi oni koliko toliko mogli da se pomire.

 

MEGAN NE ŽELI DA IDE U ENGELSKU, HARIJU JE NAJVAŽNIJE DA SE POMIRI S PORODICOM
MEGAN NE ŽELI DA IDE U ENGELSKU, HARIJU JE NAJVAŽNIJE DA SE POMIRI S PORODICOM foto: Denette Nathan/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Prinčeva poseta je bila veoma kratka jer se sastao sa ocem na manje od sat vremena, nakon čega je ponovo odleteo nazad u SAD. 

 

Jedan insajder tvrdi da je njegova nedavna poseta podstakla određene razgovore između njega i njegove supruge Megan Markl, o budućnosti njihovog odnosa sa članovima kraljevske porodice.

 

MEGAN NIJE SPREMNA DA SE VRATI U ENGLESKU
MEGAN NIJE SPREMNA DA SE VRATI U ENGLESKU foto: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

 

- Megan ne želi da ima ništa s tim i želi da se kloni Engleske, ali Hari je mišljenja da mora da popravi štetu koja je prouzrokovana. Bilo je mnogo emotivnih razgovora tome kako je najbolje da se reši situacija i krene napred. Hari želi da stane na kraj svađi i žali zbog načina na koji su se stvari ispostavile - kaže insajder.

 

Izvor je dodao da za vojvodu "ne postoji plan B" jer je popravljanje narušenog odnosa sa porodicom za njega "jedina opcija".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

 

makonda-tracker